Heippa hei! Tulin kertomaan nopean mekkovinkin. Viime viikonloppuna käväisin nopeasti H&M:n lastenmyymälässä Aleksanterinkadulla, ja sieltä bongasin aivan ihanan roosan pupumekon tytölle. Mekko on kaksikerroksinen ja päällä olevaan ohueen kerrokseen on printattu mustia pupuja. Otin Islalle koon 92cm ja se on kesällä varmasti tosi hyvä. 

Pupumekon hinta oli 14,99€ ja niitä oli näköjään myös H&M:n nettikaupassa täällä. Samaa mallia oli myös eri kuosilla (mintunvihreällä pohjalla) mutta tämä pupukuosi iski kyllä nyt enemmän. 

Me jatkammekin päivää tässä ulkoilun ja muun touhuilun merkeissä. Instagramista voi kurkata, ketkä kävivät meillä aamupäivällä kylässä. Mutta siitä miksi ja mitä lisää myöhemmin. Mukavaa päivää! :)

Kommentit (2)

Vierailija

Meidän pupufanille on tulossa tuo sama mekko ja äidin mielestä liian monta muuta mekkoa. No täytyy nauttia vielä kun mekot kelpaavat :D

-Nanna

Vierailija

tilasin minakin tuon mekon meidan junttapullalle, taalla atlantin toisella puolella se oli jo alessa puoleen hintaan.

 

-tanja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram