Tässäpä tulee oikein perinteinen ostopostaus. Kävin nimittäin viikonloppuna pyörähtämässä nopeasti Zarassa ja eksyin lopuksi vielä lasten puolelle ihastelemaan syysuutuuksia. Tavastani poiketen, iskin simäni ihanaan pinkkiin villakangastakkiin, joka oli kuin tehty Islalle. En ole hirveästi tykännyt pukea tyttöä pelkkään vaaleanpunaiseen, mutta nyt kyllä ihana äklö vaaleanpunainen takki oli pakko ostaa tytölle syksyksi. Takki on ohutta villakangasta ja siinä vielä pienet korvat hupun päällä. Takin lisäksi löysin tytölle vielä vaaleanpunaisen neulepuseron sekä hauskat varsilenkkarit, joissa on pehmeä pile-vuori. Tuli nyt tuota vaaleanpunasta hankittua sitten kerralla oikein kunnolla. Tässä vielä meidän ostokset, nämä siis löytyivät Zaran baby-puolelta. :)

Kommentit (9)

Vierailija

Ihana! Voisin kahden pojan jälkeen kuvitella ostavani vaaleanpunaisia söpöyksiä, mutta en pukevani niihin koko lasta jatkuvasti. Ehkä jonkinasteinen yliannostus on 8 vuoden aikana tullut siis :) 

Meillä on muuten vielä suurin osa vaatteista kokoa 68. Hassua pukea 1-vuotiasta vaatteeseen jonka kokolapussa lukee newborn.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hei, eikös olekin söpö. :) Joo, ihan hauska ostella joskus jotain tosi tyttömäisiä juttuja, mutta ei liian usein. ;) 

 Voi kun ihanan pieni poika teillä. <3  Meillä on sitten jo isommat vaatteet käytössä täällä. :D mikä teillä on muuten pojan jalan koko, tuleeko se isoveljen kanssa samalla kaavalla? :) Tuli vaan mieleen, kun nämä kenkäasiat ovat kohta taas ajankohtaisia ja pähkäilen että mitäs kokoa tässä nyt pitäisi ostaa. :) 

Vierailija

Tosi ihana! Ihailin samaa takkia siellä just viikonloppuna ja harmittelin kun ei ole sit pientä tyttöä kenelle ostaa :)

Sini

Vierailija

Sini. Tää oli kyllä aika ihana löytö. :) Eikö siellä isojen tyttöjen puolella ollut vastaavia? :)

Vierailija

 Kengät on merkistä riippuen vaan kokoa 19-20. Oisikohan samassa iässä isommalla pojalla ollut hieman kookkaampi tuo jalka, mutta olihan hän huomattavasti isomman kokoinen muutenkin. Nyt muuten isomman jalankasvu on hiljentynyt ettei ihan siskonsa ohi ole päässyt.

Yritän ehtiä tässä kohta laittamaan esille niitä takkikuvia kunhan ensin saan lahjottua tuon sovituspuuhiin.

-Nanna