Tässä tulee pieni pingviinivinkki! Löysin nimittäin aivan ihanan pingusetin Islalle ja ajattelin vinkata tästä teillekin. Kyseessä on Lindexiltä löytynyt swetarisetti, johon kuuluu turkoosi pitkä pusero (tai tunika) ja hauskat pingviinikuvioidut jersey -leggarit. Setti löytyi Lindexin tyttöjen puolelta, mutta minusta leggarit menisivät kyllä ihan hyvin myös pienille pojillekin. Hintaa tälle setille jäi alle 20€. Islalle otin koon 92cm, joka taisi olla pienin koko.

Samaan sarjaan oli saatavilla myös söpö pingviinitunika, jos joku ei halua koko settiä ostaa. Tunika löytyy täältä. Meidän lähi-Lindexille oli tullut myös hauskoja kettuvaatteita. Kannattaa siis käydä kurkkimassa niitäkin. Tässäpä tämä vinkki, mukavaa viikonloppua! :)

Kommentit (7)

Vierailija

Kiva setti :). Harmi jos ei löydy pienemmässä koossa. Meille vielä liian suuri koko tuo 92cm. Mistä nuo ihanat pilkulliset tennarit on ostettu?

Vierailija

Voi ihastus! Harmi ettei leggareita myydä erikseen. Olisin voinut kuvitella sellaiset meidän pienimmälle.  

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Ainakaan vielä en bongannut pienten puolella näitä. Mutta Lindexin 92 ei ole kovin iso niin jos on lähellä sitä kokoa, kannattaa sovittaa tästä sitä 92. :-) Tennarit on Espritin ja ostettiin ne kesällä jostain Legolandin kaupasta. Mutta kaipa näitä nyt muualtakin saa. :-)

Joukolatar 2: Joo, nää oli kyllä söpöt!:)

Vierailija

Katselin ihan samaa settiä alkuviikosta ja olisin ostanut pelkät leggarit, jos olisi ollut mahdollista. Tunikaa jäin meittimään, kun 92 näytti niin isolta. Toisaalta aina hihoja saa käärittyä... :D

 

//Miia

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram