Perjantai aamuna päiväkoti järjesti aamupalan isänpäivän kunniaksi, ja pikku Eppu sekä isä lähtivät kahvittelemaan sekä syömään lasten itse leipomia keksejä.

Niitä he olivat leiponeet viikolla, ja mies olikin vinkannut hoitotädeille, että voisitteko leipoa vähän enemmän kun viimeksi, sillä Eppunen vetäisi sen tekemänsä keksin suuhunsa ennen kuin pääsimme maistamaan. ;)

Aamupalalla oli tarjoiltu sämpylää kahvin kanssa, josta poika ei ollut kovin kiinnostunut, mutta hän oli pyytänyt hyvin ujosti keksiä. Muut isät olivat ilmeisesti vähän jännittäviä. Mukaansa isukit saivat vielä kuoren, jossa oli lapsen tekemä kortti, mutta sitä ei saa avata kuin vasta sunnuntaina. Meidän utelias isä yritti kurkkia kuoreen, mutta takavarikoin sen ja piilotimme kortin Epun kanssa samaan paikkaan lahjan kanssa.

Näissä kuvissa pikkumies on lähdössä aamulla isukin kanssa päiväkotiin. Päällä pojalla on Danafaen neonvärinen huppari, sekä Monkee Genesin pillifarkut. Ulkokuvissa on Mini Rodinin takki sekä Cossin pipo, sekä Barbapapa käsineet, joita poika rakastaa.

Kahdella muulla kuvassa olevalla pojalla on päällään erittäin laadukkaat ja säänkestävät karvatakit. ;)

Kommentit (9)

Milla

Voi kääk miten tyylikäs pieni poika näissä alimmissa kuvissa ! :) Kaikki on niin söpöi: kengät, farkut, pipo.... ! Takki ja hanskatkin ihan ylinageita!

Minttu / MAMI GO GO

Veit sanat suustani! Voiko tyylikkäämpää enään olla, ihana :) !

Taaperon tyylillä

Söpö tuo huppari, tosi ihana <3 Ja mun kamu on niin komeena muutenkin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram