Tässä muutama kuvanen meidän pikku tiikeristä ja uudesta lippiksestä.

Tai "uudesta vanhasta" lippiksestä siis. Olen ehkä kertonut joskus, että Eppunen on todella ihastunut tummansiniseen Popin lippikseensä. Huomasin tässä taannoin, että tummansininen väri on ihan haalistunut auringossa ja muutenkin lippis on kyllä parhaat päivänsä nähnyt tämän kesän jäljiltä. Eikä ihme, kun sitä on joka päivä pidetty. Pojalle on myös aina tärkeää, että hattu on päässä ulos lähdettäessä. :)

 Ajattelin, että jos löytäisin uuden samanlaisen lätsän tilalle, mutta eipä niitä ollutkaan enää myynnissä, tai en ainakaan enää löytänyt. Täytyy vielä koittaa pyykätä se vanha lippis.

Sitten satuin vilkaisemaan erästä nettikirppistä, josta löytyi kuin ihmeen kaupalla ihana Popin farkkulippis hyvään hintaan, ja vielä meidän koossa. Huippua! Ihana denimlippis saapui kotiin ja alkuihmettelyn jälkeen poika kelpuutti tämän ihan samanlailla kuin vanhankin. Että tällä nyt mennään varmaan syksy. Toki meillä on muitakin hattuja ja pipoja, mutta tuo pieni on kyllä selvästi lippismiehiä.

Vielä kun löytyisi syksyksi musta yksivärinen lippis, ilman minkäänlaisia logoja tai tekstejä. Ihan sellainen perus, tavis. Olisiko kellään vinkkejä?

PS. Tikru swetaricollari on Mini Rodinin vanhempaa mallistoa, ja mieheni suosikki. :)

Kommentit (8)

Nanna

Ihana! Mä oon jo pohtinut miten selvitään ilmojen viilettyä niin ettei lippiksellä voi ulkoilla sillä meillähän ei pikkumiehen toimesta muuta päähän suostuta laittaa. Jossain juuri näin mustan peruslippiksen ja vielä alessa, mutta en valitettavasti kyllä yhtään muista missä.

minor de:tales

Very cute photos!! That Tiger sweat from Mini Rodini is so cool. Wish we did get it a few years back :)

Eppusen kaapilla

Heh, juuri tänään aamulla laitoin pipon joka omatoimisesti vaihtui lippikseen.. ;) Onneksi nyt tulikin taas ihan lämmin päivä.
no mutta jos muistat niin vinkkaapa. H&M myi mustia suoralippoja isoille poille, mutta meille vielä ihan liian isoja. :)

Eppusen kaapilla

Thank you!:) Actually it is also bought as second hand already some time ago but only now we could start wearing it. :)
And my husband loves it. :D

Taaperon tyylillä

Rakastaako mies paitaa oikeasti vai leikisti? :D Ihana lippis ja ihana Eppunen! :)

Eppusen kaapilla

No yleensä mies ei juurikaan ota kantaa pojan vaatteisiin mitenkään, mutta tästä tiikeripaidasta on sanonut jo monta kertaa kuinka kiva se on jne. eli joo, tykkää tiikeristä ;-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram