Tässä ihan pieni pikapostaus muutamasta Mini Rodinin tuotteesta, ja niiden mitoista.

Tarkoitus oli postata ihanista messuista, mutta tämä nyt nopeasti ensin. Tämän yli voi hypätä jos asia ei kiinnosta tai ei koske, lupaan pian postata taas "itse asiasta".:)

Minulle on tullut useita kyselyitä liittyen Mini Rodinin mitoitukseen niin meilitse kuten kommentteihinkin. MR:n mitoitus tuntuu olevan välillä hyvinkin vaihtelevaa sesongista riippuen. Nyt keväällä se taisi olla ainakin ulkovaatteiden ja kankaiden osalta niukempaa kuin aiemmin.

Varsinkin tuon uuden safaritakin mitat ovat kiinnostaneet monia, joten tässä nyt tuon meidän safaritakin mittoja koossa 92/98. Samassa kuvassa myös MR:n shortsit koossa 92/98, joiden mittoja myös kyseltiin.

Nämä ovat nyt vain nopeasti valmiista vaatteesta otettuja mittoja, joiden avulla voi vähän verrata muihin vaatteisiin minkä kokoinen takki ja shortsit on kyseessä.

Muutama huomio;

- takin hihan pituus mitattu olkasaumasta resorin päähän asti (vaikka nuoli loppuu kesken kuvassa;)

- shortseissa etukappale on huomattavasti matalampi kuin takakappale, siksi kaksi mittaa ja nuolta kuvassa (sorry en viitsinyt ottaa erikseen takakuvia) ja mitta otettu vyötärön resori mukaan lukien haarasauman asti. Kuvassa kun shortsit ovat ns. flattina, tuo takasauma jää vähän eteen.

Toivottavasti näistä on nyt jotain hyötyä ainakin niille, jotka ovat ko. takin mittoja pohtineet.

Ja kaikki vaatetusteknikot, mallimestarit yms. en ole mikään mitoituksien asiantuntija, joten älkää järkyttykö näistä mittakuvista. :D

Tässä vielä mitat:

Jacket 92/98

1/2 chest: 37,5cm

1/2 hem: 38,5cm

full lenght from shoulder highest point to hem: 47cm

sleeve lenght from shoulder: 36,5cm

Shorts:

1/2 waist 25cm

sideseam lenght 13cm

rib height 3,5cm

front rise INCLUDING the rib: 18,5cm

back rise incl. the rib 25cm

Kommentit (6)

Katja

Hih, ihana postaus! :)) Onneksi ainakin kotimaisista nettiliikkeistä saa hyvin apua kokojenkin suhteen. Minä tilasin silloin tuon takin Lilla companyn kautta ja Jenni auttoi koon valitsemisessa. Ihan vain kaikille vinkiksi, jos joku ei ole tullut ajatelleeksi :)

Anonymous

Laitan tännekin vielä kiitokseni sinulle! :)

Uskon, että se koko 104/110 on just passeli meidän poitsulle...

Eli vielä kerran kiitokset sinulle suurenmoisesta avustasi!! :))

T: Elina

Eppusen kaapilla

Kiitos:D Totta ja niitä kannattaa kans kysellä. Mutta voisi kyllä Mini Rodinikin vaikka omille sivuilleen laittaa muutamia tärkeitä mittoja tuotteista, varsinin kun ne muuttuvat. Itseasiassa taidankin laittaa sinne asiasta meilin nyt. :)

Eppusen kaapilla

Hei, eipä kestä, toivottavasti saatte nyt kerralla oikean koon, ja että ainakin tuosta voit verrata johonkin toiseen takkiin mikä tuo 92/98 on. :)

Lillukka

Laitanpa minäkin sellaisen sarvikuonon kokoisen kiitoksen avusta meidän haalariprojektissa!

Juu, ovat kyllä ärsyttävän omituisen kokoisia nuo vaatteet tänä keväänä. Kuten jo blogissani postasin (raivosin), niin meidän 62cm(3,5kk) vaatekokoa käyttävälle Siisselille oli tuo 68/74 kokoinen safarihaalari just sopiva nyt. Ja vaikka haalari olikin suht' kapeaa ja pitkulaista mallia, niin se oli liian sopiva numenomaan pituuden suhteen :o/

Kävin tänään Niilo Ilossa ja oli sielläkin puhetta noista MR:n tämän kevään mitoituksista. Olivat kuulemma saaneet edellisenä vuonna palautetta liian suurista mitoituksista, niin päättivät sitten kertaheitolla pienentää reilusti!

Eppusen kaapilla

Eipä kestä, ja mulle on tullut tosi paljon muiltakin kyselyitä noihin mittoihin liittyen.
Harmi että se teidän haalari oli liiankin sopiva. Mutta olisi kiva kuulla mihin päädyitte lopulta.:)
Jotain tollastahan noissa on yleensä taustalla, ja tavallaan hyvä että asiakaspalautteeseen on reagoitu, mutta valmistaja voisi kyllä jossain myös ilmottaa niitä kokoja tai mittoja vähän ettei mene ihan arvailuksi. Ja mä olen kyllä edelleen sitä mieltä, että tuplakoot kankaissa ei oikein toimi samalailla kuin neuloksissa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram