Tässä hyvin nopea postaus ja vinkki pienille pojille, ja miksei tytöillekin.

Täytyy mainostaa nimittäin H&M:lta tänään löytämiäni ihania poikien swetarihousuja, jotka näyttävät ihan farkuilta, ja niissä on hauska tuplavyötärö. :) Eivätkä ne olleet hinnalla pilattu, vaikka ne oli todella työstetty, eli tällaiset ihanat housut löytyivät päiväkotiin hintaan 14,95?.

Lisäksi löysin vielä noita venyviä sormikkaita kolme paria hintaan 4,95?. Ei paha! Ja meillä näitä pikkuhanskoja tuntuu hukkuvan koko ajan, joten pieni täydennys oli tarpeen.

Näistä siis vaan vinkkaan nyt nopeasti, ei mulla muuta. Jatkakaa!;)

Kommentit (12)

zirk

Hyvä housuvinkki, kiitos. :) sormikkaita ei voi olla koskaan liikaa, katoavat helposti, kuten sanoit!

Taaperon tyylillä

Voi miten hauskat housut! Miksen mä nähnyt noita kun tänään kiertelin isossa liikkeessä? :( Täytyy ottaa uusintakierros! Ja naurattaa nuo sormikkaat, niitä tuli kyllä ostettua tänään monta paria...tosin itselleni aikuisten puolelta ;) Magic mittens!

Nanna

Voi sentään! Kävin juuri viikonloppuna etsimässä potsulle kivoja housuja, mutta mukaan lähti vain pussillinen sormikkaita (Tellu on ihan onneton hukkaamaan niitä eskariin). Täytynee siis käydä piakkoin uudestaan katsomassa josko housuja löytyisi! Tosin eipä keltaista takkia tai sammareitakaan koskaan täältä asti löytynyt tai sitten olin vaan hidas, mutta ostetaan sitten vielä lisää sormikkaita ellei muuta löydy :D

Heini

Onpa hienot housut! Tulispa nettiinkin tarjolle :) Sormikkaita ja lapasia meilläkin menee, aina ne hukkuu vaikka kuinka ostaa. Ja sitten niitä saakin koko aika hamstrata :)

Eppusen kaapilla

Käy katsomassa, siellä niitä oli. :)
Ja noi hanskat on hyviä, myös aikuisilla.;)

Eppusen kaapilla

Apua, nyt täytyy kyllä sanoa, että en nähnyt..:S Olin vähän kiireellä liikenteessä, ja nappasin nuo vauhdissa mukaan ja suurinpiirtein juoksin kassalle kun liike oli juuri sulkeutumassa :) Jos joku muu osaisi sanoa? :)

Eppusen kaapilla

Nyt siellä on myös ihania keltaisia talvitakkeja!;)
Jossain täytyy olla paikka, missä on hirveästi pieniä venyviä hanskoja kun aina ne joutuu johonkin hukkaan.:D Vai kuka niitä oikein syö?:D

Eppusen kaapilla

Katsoin kans olisiko netissä ollut, niin olisin voinut linkata tähän, mutta vielä ei löytynyt. Mutta ei sitä tiedä jos vaikka niitä tulee sinnekin vielä. :)

*riikka*

No onpas kivat housut, pitääkin heti huomenna mennä katsastamaan, löytyisikö täältä! Juuri tuollaisille olisi täällä tilaus:)
Ja hanskat - samoin kuin sukat, miten niitä voikinkadota niin paljon..? Inventoin tänää meidän Parittomat -laatikon ja aika monelle löytyi pari, mutta aika moni (valitettavasti se enemmistö) jäi ilman kaveria.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram