Pika-arvonta jatkuu. Koska osallistujia oli niin paljon, arvon vielä lisää lippuja Lapsimessuille. Arvonta siis jatkuu Facebook-sivuillani, eli jos et ehtinyt osallistua, vielä ehtii maanantai-iltaan asti. Ne, jotka kommentoivat aiemmin jo tuota arvontapostausta Facebookissa, ovat automaattisesti mukana myös näiden lippujen arvonnassa. Ja uudet osallistumiset voi kirjoittaa siihen samaan ketjuun, missä on ne aiemmatkin. 

Käy tykkäämässä Facebook-sivuistani ja osallistu samalla arvontaan kommentoimalla Facebookissa (ei siis tähän!). Tällä kertaa arvotaan neljä lippua Lapsimessuille. Yhden lipun arvo on 16€ ja se oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn yhtenä päivänä. Tähän uuteen arvontaan voi osallistua maanantai-iltaan 7.4 klo 23:59 asti. :) Tägään voittajan Facebookissa. Arvonta löytyy TÄÄLTÄ

Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.-13.4.2014. Samaan aikaan Lapsimessujen kanssa järjestetään Model Expo-, Kädentaito-, OutletExpo- sekä Lähiruoka & luomu -tapahtumat. Lisätietoja löytyy Lapsimessujen sivuilta. 

Kommentit (1)

Vierailija

Miksi nämä arvonnat ovat aina FB:ssa?

On paljon ihmisiä, jotka eivät käytä FB:ia ja ovat silti olemassa. ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram