Tänään taas vähän lastenhuone- ja sisustusjuttuja. Onko KG Design teille tuttu nimi? KG Design on Ruotsissa 2004 perustettu silikonituotteita valmistava yritys, joka tunnetaan ehkä parhaiten kivoista pilvenmallisista pöytätableteistaan. Mekin pääsimme testaamaan näitä hauskoja silikonisia pöytätabletteja ja lapset saivat omat pilvialuset ruokapöytään.

Silikoninen pöytätabletti on pehmeä, helppo puhdistaa eikä se luista. Taaperonkin lautanen pysyy tabletin päällä hyvin paikallaan ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi ruokailun jälkeen. Silikonitabletti ei myöskään värjäänny. Pöytätabletteja on saatavilla kuutta eri väriä ja muutamaa eri kuviota, joista me valitsimme nyt näitä pastellinvärisiä pilviä.

KG Designilla on myös muita kivoja tuotteita kuten hauskoja säästölippaita ja kynttilälyhtyjä. KG Design -tuotteita myy MaxPlay.

Sain vielä järjestää pienen kilpailun Facebook -tykkääjillemme. Eli meidän Facebook-sivuilla arvotaan kaksi vapaavalintaista KG Designin tuotetta. Arvonta on tällä kertaa Facebookissa eli TÄÄLLÄ. Käykää osallistumassa! :)

*KG Design tuotteet saatu bloginäkyvyyteen. 

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä on kanssa tuollainen silikoninen alusta, mutta ei se pöydällä pysy. Poika ei vaan tykkää, että on ainut alustan omaava pöydässä. Lentävä alunen siis kyseessä eikä itse tuotteessa mitään vikaa ole :)

-nanna

Vierailija

Hei! Mikä on tuo teippi, millä Spider man kuvat on kiinnitetty seinään? Onko se ihan normaalia teippiä vai erityisesti seinäkiinnitykseen tarkoitettua?

Eva

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram