Miten tässä kävi näin? Koko joulukuu on kohta hurahtanut ohi ja tuntuu, että itse jäin kyydistä. Elämä kahden lapsen ja kahden koiran kanssa on tuntunut jokseenkin kiireiseltä, ja aika ei tunnu riittävän mihinkään kunnolla. Olen kuin muistisairas, jonka pää ei vaan toimi, ja olen myös kroonisesti myöhässä joka paikasta. Olen nyt jo kolmesti sanonut siskolle puhelimessa "Odota, nyt on tilanne päällä, mä soitan kohta!" ja muistanut sitten seuraavana päivänä että en ole soittanut vieläkään. Onneksi sisko ymmärtää. Kiirettä ei yhtään helpota kulman takana vaaniva muutto, tulevat ristiäiset (mikä sen vauvan nimeksi tulee?) ja miehen työmatkat. Apua.

Joulu on vielä sellaista aikaa, että pitäisi ehtiä tavata ystäviä ja sukulaisia, vaihtaa kuulumisia ja lahjoja (ja jossain välissä ne lahjatkin piti ostaa ja paketoida). Samalla pitäisi suunnitella tulevaa remonttia uudessa kodissa. Niin ja se joulusiivous. Ja jouluruoat! Apua, apua! Ja jotta stressi olisi täydellinen, tarvitaan vielä yksi karannut koira, joka onneksi löytyi naapurista ja pikkujoulutunnelmissa soitteleva kiinteistövälittäjä, joka ilmoitti toteutuneista asuntokaupoista kolmeen kertaan yhden illan aikana. Lisäksi nokkela 3-vuotias löysi huonosti piilotetun joululahjan: "Äiti, mikä tuo paketti tuolla korkealla on?"

Jotta selviäisin edes jotenkin täysjärkisenä tammikuun loppuun asti, lupaan edes nämä muutamat joulupäivät ainakin yrittää höllätä ja..

1.) siivota vain pakolliset jutut

2.) hömpöttää lasten kanssa ilman kiirettä

3.) hengailla yöpaidassa niin pitkään kun mahdollista

4.) maleksia päämäärättömästi metsässä koirien kanssa

5.) syödä paljon suklaata ja katsella illalla Netflixiä miehen kainalossa

6.) olla miettimättä tulevaa tammikuuta ja kaikkia kiireitä.. 

Saa nähdä onnistuuko. Mutta yritetään ainakin. Onko kellään muulla havaittavissa joulustressiä? Miten aiotte rentoutua? Onneksi lapset sentään osaavat ottaa rennosti. Nappasin kuvan saman viltin alla hihittelevistä sisaruksista aamulla. :)

 

Kommentit (1)

Vierailija

joulunaika kuluu ihmeellisen nopeasti, ostin eilen viimeiset lahjat. onneksi ne voi keskitetysti ostaa esim sokokselta jossa ne saa valmiiksi paketoituna. 1:30 tosin on kello nyt ja juuri viimeiset 5 lahjaa paketoin.

jouluruokia ei hirmuna syödä, mummolassa sitten ne perinteiset ja kotona vaain kaikkea mistä koko perhe tykkään :)

stressin poikanen vähän iskee, ei tosin joulusta :) mies kertoi tänään että oli väläytelty ensivuoden asemapaikaksi helsinkiä / tukholmaa; saas nähdä missä ollaan ensijouluna, vai päädytäänkö jäämään tänne :)

-kippuralla

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram