Meidän loppuviikko sujahti 2-vuotis synttärivalmisteluiden parissa. Islalle tilaamani synttärilahja saapui viime tipassa perjantaina ja samalla paketoin myös mummolta ja papalta tulleen söpön kissalelun. Yötöiksihän se sitten meni kaikkien järjestelyiden kanssa, mutta sain kuin sainkin kaiken valmiiksi viikonloppua varten. Tänään sitten juhlittiin 2-vuotiasta Islaa, ja nyt olo on onnellinen, mutta aika väsynyt. Tässä muutama kuva perjantai-illalta. Kertoilen meidän juhlista vähän myöhemmin sitten. Rentouttavaa iltaa! :) 

Kommentit (6)

titti // tittin elämää

onnea *♡*!! Kauniita juttuja :) apua, pitäis suunnitella meidän 2v juhlat mutta paikka on vielä auki kun kotona ei voida nyt juhlia. Kiire tulee :) vinkkejä otetaan vastaan mitä 2v pojalle lahjaksi! :D

Täti Ruskea

Onnea Islalle! Meillä on myös vietetty synttäreitä ja todellakin on mennyt yötöiksi ja väsymys on melkoinen. Nyt on tässä talossa synttärijuhlaputki ohi ja vähitellen saa alkaa miettiä joulujuttuja ;) Yllä kyseltiin lahjavinkkejä 2-vuotiaalle pojalle. Tässä muutama: Duplot, Brion junaratapakkaukset, parkkitalo tai potkuauto/-pyörä. Myös lastenhella tai erilaiset kirjat ovat meillä olleet mieluisia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram