Eräänä iltana kävimme töiden jälkeen asioilla, ja samalla poikkesin hakemaan muutaman elintärkeän jutun pojalle. Nykyään Eppusen kanssa on tosi hauska käydä asioilla, koska rattaita ei enää tarvita, joskin meno on välillä vähän hitaan puoleista. Ja äitikin pysyy ruodussa kun poika on matkassa mukana. "Äiti, älä koske kenkiin! Äiti, älä koske laukkuun! Äiti, sulla on oma laukku!" 

Maa on niellyt talven aikana kaikki pienet keväiset käsineet, joten kävimme Polarn O. Pyretillä täydentämässä varastoja. Meillä on yhdet lempihanskat, ja ne ovat Popin raidalliset neuloslapaset, joissa on vähän villaa. Tällaisia pidimme talvella hanskojen alla, ja nyt ne ovat hyvät ihan sellaisenaankin. Tuo villa pitää pienet kätöset lämpiminä, ja venyvät "taikalapaset" on helppo pukea. 

Myöhemmin kävin vielä ostamassa paketin tavallisia taikalapasia, niitä joissa ei ole villaa. Keväiset värit uusissa lapasissa ovat niin herkullisia! Eiväthän nämä tietenkään hyviä välikausihanskoja korvaa, mutta ovat todella käteviä silloin kun käydään vaikka asioilla.

(Pipo: COS // takki: Mini Rodini // farkut: Acne // kengät: byKier)

Poikkesimme myös Akateemisessa Kirjakaupassa, josta oli tarkoitus ostaa pojalle nyt joku uusi kirja. Olin ajatellut vähän jotain muuta, mutta kummasti poika heti bongasi kirjakaupasta Cars- kirjat. Ne oli kyllä sijoiteltu varsin ovelasti vaahtosammutintasoon, ja iso autokirja lähti sitten meille iltalukemisiksi. Ei tämä nyt varmasti mikään kirjallisuuden mestariteos ole, mutta tosi hauska kirja Cars -faneille. Kirja on nimeltään Autojen maailma, ja siinä esitellään oikeastaan kaikki tutut autot Cars -elokuvista. Kirjassa on myös hauskat värikuvat Syylari Cityn sankareista. :)

Kommentit (3)

Vierailija

Eppunen on ollut niin tyylikkäänä liikenteessä! :)

Hah, me käytiin kanssa yksi päivä kirjakaupassa ja yllättäen lapsi nappasi mukaansa dinosaurus-kirjan sekä Lego City-kirjan (jossa mukana legoja sekä ohjeet useampaan juttuun ja pari sarjakuvaa). Tärkeintä on tietysti että toinen on tyytyväinen vaikka äiti olikin ajatellut joitain muita kirjoja. :D

 

- MrsAgatha

Vierailija

 Itse viimeksi kaupoille pojan kanssa eksyessäni tajusin ettei ole pitkään aikaan ollut kilpajuoksua näyteikkunoissa tms. Ihanan helppoa asioimista siis!

Tuollainen kirja on varmaan autofanien mieleen! Pääasia kai on, että luetaan jotain lasta kiinnostavaa. Eihän tylsät kirjat jaksa lasta innostaa lukemisen pariin ja olen huomannut että auto- ja konekirjoista sitä äitikin viisastuu yllättävän paljon :)

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram