Olemme tehneet muuttoa ja pakkaushommia tässä jo jonkin aikaa, hiljalleen. Pojallekin tulevasta muutosta on puhuttu, ja uutta kotia ollaan käyty katsomassa yhdessä. Poika on aika innoissaan muutosta, ja erityisen jännän siitä tekee uuden kotimme lähettyvillä oleva maatila, jossa on mm. lehmiä ja heppoja. Olemme puhuneet, että keväällä voi vaikka sitten pyöräillä katsomaan eläimiä.

Poika olikin sitten iloisena kertonut tutuille, että muutamme uuteen kotiin, jossa on paljon eläimiä kuten lehmiä, kanoja ja pingviinejä. Ja niitä pingviinejä siellä on kuulemma erityisen paljon. :D

(Pojalla kuvassa Coston lakki, Finger in the Nose villapaita ja farkut I Dig Denim. Vauvan pingviinipuku on Popupshopin).

Kommentit (7)

Vierailija

Tsemppiä muuttoon vauvan kanssa, meillähän tämä sama oli takana vauvan ollessa ihan muutaman viikon ikäinen mutta mukava oli päästä kaupungista pois, paljon mukavempi kasvuympäristö tämä on lapsille kuin lähes kaupungin keskusta. :)

 

-Meeri, Murulit blogista

Vierailija

Ihana pikku pingviini :) Samaa pukua olen katsellut. Onko pohjaväri tuossa lunnonvalkoinen?

Vierailija

Tsemppiä muuttopuuhiin! Mua kauhistuttaa jo ajatuskin, että nämä meidän perheen roinat pitäisi joskus saada pakattua ja siirrettyäkin. Toisaalta voihan tuo kauhistus hävitä sitä mukaa kunhan se talo joskus ensin nousee :)

 

-Nanna

Vierailija

Voi, että on söpö pingviinipuku..tahdon ostaa heti tuollaisen pienelle pojallemme, hän on nyt 5kk ja 68 cm pitkä ja painaa 8,5 kiloa..aika äijä.

Vierailija

Vauva on niiin suloinen tuossa pingviinipuvussa. :)
Yritin löytää tätä pukua nettikaupoista, mutta ei mistään tahtonut enää löytyä. Ajattelin vinkata, että kun teille jää pieneksi, olen enemmän kuin kiinnostunut ostamaan. :)

mimosa.nummela@gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram