.

polskutteli veessä Olen joskus aikaisemminkin kertonut täällä blogissa Epun uimaharrastuksesta ja tässä taas muutamia kuvia pienestä vesipedosta Aloitimme vauvauinnin pojan ollessa alle puolivuotias, ja tätä harrastusta on jatkettu siitä asti Viime keväänä poika oppi uimaan ilmalla täytettävän uimaharjoittelupuvun kanssa, ja siitä lähtien hän onkin rakastanut uimaharrastustaan Toki poika ennenkin piti vauvauinnista, mutta se oli enemmänkin sellaista läiskyttelyä

Valitettavasti sairastelut ovat jonkin verran rajoittaneet viikottaisia uintikertoja nyt syksyn aikana, mutta muuten poika ja isä ovat käyneet uimassa säännöllisesti Seuraava vaihe tästä onkin varmaan sitten noiden puvun ilmasäiliöiden vähittäinen tyhjentäminen Tätä pukua kyllä pitää kehua, koska sen avulla lapsi saa hyvän ja luonnollisen tuntuman veteen

Löytyykö sieltä muita innokkaita uimareita?

Kommentit (20)

Sini

Molskis ?
Me oltiin Eevin kanssa myös vauvauinnissa, mutta Aatun kanssa se jäi. Käydään kyllä aina silloin tällöin uimassa koko porukka ja lapset kyllä tykkää uimisesta.

titti

Meillä poika ei ole koskaan uinut, vaikka tykkää vedestä paljon. Puuttuu vaan lähialueelta se uimahalli :/

Kivoja kuvia:)

Nanna

Suloinen polskuttelija! Meillä lapste ei vissiin ikinä oo käynny uimahallissa. Eikun onhan Tellu uimakoulussa päässyt nauttimaan!

*Laura*

Suloinen vesipeto! Käydään aina välillä koko perheen voimin uimahallissa, ja pojat tykkää kovin! Isompi poika 3v ui vähän jo kellukkeiden kanssa, ja molemmat ovat tottuneita sukeltajia. Varsinaisessa vauvauinnissa käytiin vain esikoisen kanssa, kuopus ollaan totutettu veteen omin avuin...

Eedith

Ihana Eppunen! Meillä molemmat tytöt ovat polskineet 4-5 kuukauden iästä lähtien. Vajaa 3 -vuotias ui kellukkeiden ja räpylöiden kanssa sujuvasti. Pelkkien räpylöiden kanssa osaa uida jo pieniä matkoja. Jos teillä ei ole räpylöitä, niin suosittelen kyllä niitä mukaan samalla, kun puvusta vähentää ilmaa, sillä niiden avulla lapsi saa potkimiseen uutta voimaa.

Tuli muuten puvusta mieleen, kun sukulaislapsi sai tuollaisen uimapuvun lahjaksi, niin hän leikki sen kanssa raskaanaolevaa :D

Milla

Meiltä ainakin löytyy innokas uimari. =) Ollaan käyty pojan kanssa ohjatussa uinnissa siitä asti kun oli noin 4kk vanha. Edelleen käydään ja käydään ainakin kevätlukukausi vielä. Tykkää altaan reunalta hypätä sukelluksiin ja muutenkin on innoissan. ? Meidän uintijärjestäjä ei ole koskaan tuollaisesta uimaharjoittelupuvusta maininnutkaan. Näyttää tosi näppärälle ! Mistä sellaisia voi hankkia ja suunnilleen mihin hintaan? =)

Eppusen kaapilla

Hei! Kiitos räpylävinkistä! Täytyy välittää tuo tieto miehelle heti, sellaiset voisi kohta hankkia nimittäin.:)
Ja tuo puku on kyllä kuivalla maalla aika koomisen näköinen, juuri kuin raskausvatsa :D

Eppusen kaapilla

Voi harmitus! Mutta kyllä sitä voi ammeessakin polskia, tai vaikka kesällä altaassa.:) Ja meillä kesäisin pihalla puhallettava allas kovassa käytössä :)

Eppusen kaapilla

Teilläkin siis innokas uimari!:)
Tuo puku on Arean valmistama ja muistaakseni tilattu netistä. Palaan vielä asiaan ja lisään tänne perään mistä niitä saa ja mihin hintaan. Myös jotkut uimaseurat myyvät noita, muistaakseni meidän uimakoulustakin niitä saa.:)

Eppusen kaapilla

Oi, teillä mennään jo kellukkeilla! :)
Juu, ei siihen uimaan oppimiseen uimakoulua välttämättä tarvita, mutta meillä tuo toimii hyvänä kimmokkeena käydä siellä uimassa, muuten ei tulisi käytyä niin säännöllisesti. :)

Eppusen kaapilla

Molskista polskista! :) Niin kai se on, että ekan kanssa sitä tulee testattua kaikkea. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram