Tässä vielä muutama kuvanen neuletakista, josta postailin pari päivää sitten (täällä), tällä kertaa ihan oikeasti käytössä

Tässä vielä muutama kuvanen neuletakista, josta postailin pari päivää sitten (täällä), tällä kertaa ihan oikeasti käytössä. Kyselyitä ohjeesta tuli niin kommenttiboxiin, meiliin kuin tekstarilla kavereiltakin, ja nyt joudun surukseni kertomaan, että valitettavasti tähän ei sellaista ole, vaan neuletakki on syntynyt suoraan "tekijän päästä" ilman minkäänlaista ohjetta. Ohjenuorana tähän oli ainoastaan antamani pieni netistä tulostettu kuva. Mutta jos joku sattuu tietämään tällaiseen neuletakkiin jonkun vastaavaan ohjeen vaikka netistä, voi kommenttiboxiin linkittää sellaisen.

Olisipa minullakin sellainen pää sekä neulontataidot, että voisin tällaisia tekaista tuosta noin vaan. Mutta eipä ole, joten pitää itse tyytyä kyselemään muilta neulontataitoisilta meille lisää lämmikettä tai ostaa kaupasta. Yritin kyllä viime talvena neuloa pojalle pipon, mutta kun ystäväni kommentoi sen näyttävän linnunpesältä, innostus taisi vähän lopahtaa. Edellinen yritys tapahtui silloin kun odotin poikaa, ja neuloin hänelle vauvanpeiton (iso neliö) sekä yhden villasukan, kunnes innostus lopahti. Näillä neulomisilla ei ehkä pääse kamalasti kehuskelemaan.. ;)

Kävimme perjantaina moikkaamassa kavereita eli leikkimässä, samalla kun me äidit saimme kahvitella rauhassa. Olimme kyllä liikenteessä autolla, joten senkään puolesta ei tarvinnut topata hurjasti vaatetta päälle, mutta kyllä vähän ihmetytti kun mittari näytti päivällä +7 astetta. Noh, ei ainakaan palella. Vielä kuusi päivää ja sitten on joulukuu. Onko kaikilla joulukalenterit jo hankittuna?

Illalla lupaan julkistaa Huttelihut arvonnan voittajan, joten osallistuneet pysykää linjoilla! 

PS. Piti vielä lisätä tähän loppuun vinkki, että Campadressa (mainoslinkki) on tänään alkanut naisten kenkäale, jossa mm. Huntereita, Converseja, bikerbootseja yms kivoja kenkiä alessa, tosin sekalaisissa kokoluokissa. Tilasin itse nyt Hunterit ja yhdet baltsut, ja oli siellä muitakin kivoja kenkiä, joten kannattaa kurkata. :)  

Beanie: Kidscase // vest: Gant // pants: Mini Rodini // rubberboots: Bundgaard // cardigan: handmade.

Kommentit (5)

Nannas Kasiväylä

Neule näyttää tosi hyvälle ja nostan kyllä hattua tekijälle, joka ei tarvinut ohjeita. Eppunen on jälleen kerran tyylikäs, ja tuo pipo on suloinen.

RIIKAN BLOGI

huomenta! mulla ei ole joulukalenteria vieläkään..onneksi Alepasta saa..

Täti Ruskea

Tosi kaunis! Sellainen joka on neulonut, osaa kyllä tosta "poimia" ohjeen. Ruutupaperia vaan peliin. Muu riippuukin sitten lankavalinnasta (silmukkamäärä lähinnä). Langan perusteella voi valita jonkun perusneuletakin ohjeen esim. Novitalta ja "sovittaa" siihen kuviot. Niin mä tekisin ;)

Meidän pojille tulee Mailegin taskukalenterit. 1v saa sieltä sorminukkeja, 3v 104-palaisen Muumi-palapelin 4 - 5 palaa kerrallaan (on sit aattona valmis) ja 9v saa lätkäkeräilykortteja. 12v:n kalenterin sisältö yhä hakusessa. Pää lyö täysin tyhjää sen osalta :/ Millaisen kalenterin Eppu saa?

Nanna

Näillä lämpötiloilla ei tosiaan tarvitse palella! Ensi viikolla lupaili kuulemma jo luntakin, mutta uskon vasta kun näen.

Meillä on yleensä lapsilla ollut jotkin kivat (tai sitten ilmaiset) kuvakalenterit joiden lisäksi tontut ovat jättäneet kilteille lapsille "tonttupussiin" pieniä yllätyksiä (joko jotain tekemistä esim. korttitarpeet, karkkipäivän karkkia, tarroja yms. oikeasti pientä tai tarpeellista kuten vaikka hammastahnaa). Nyt ei ole kyllä mitään hajua kalentereista eikä niistä yllätyksistäkään, vaikka Tellu jo oman pussukkansakin etsi ja ripusti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram