Tässä taas kuvia meidän viikosta tai oikeastaan parin viikon ajalta. Instagram toimii hyvin pienenä nettipäiväkirjana, jonne voi kasata muistoja talteen. Viime aikojen lämpimät säät ovat pitäneet meitä aika paljon ulkona, mutta vauvan kanssa kun ei voi siinä pahimmassa paahteessa olla, täytyy joskus olla sisälläkin paossa aurinkoa. Olen myös onnistunut tekemään hyviä alennusmyyntilöytöjätulevaa syksyä varten ihan koko perheelle. Varsinkin itselle on nyt kiva ostella jotain uutta, koska kaikkien paitojen ei tarvitse enää olla "imetyskelpoisia". Noihin imetyspaitoihinkin on tullut ihan samanlainen kyllästyminen kun äitiysvaatteisiin raskauden aikana, ja odotan vaan, koska saan viikata niistäkin viimeiset kaapin perälle. Heipparallaa vaan luukkupaidat!

Onnistuin löytämään ihanan persikan värisen tyllimekon Islalle Pomp De Luxin alennusmyynnistä. Toinen huippuhyvä alelöytö oli Bobo Chosesin tunikapaita, joka on kyllä vielä reilu, mutta aivan ihanan viileä näinä kuumina päivinä. Lisäksi löysin tytölle söpöt pandaballerinat (tosin normaalihintaiset) H&M:lta. Ne pysyvät aika hyvin jalassakin, koska niissä on edessä tuollainen kuminauha. Joten jos joku etsii kivoja baltsuja pienelle tytölle, kannattaa kurkata nuo H&M:n pandat.

Vielä tuosta Pomp De Luxista. Olen ollut aiemmin vieraana noilla Pompin kutsuilla ja tilannut vaatteita myös netistä. Nyt tekisi hirveästi mieli järkätä itse tuolliset kutsut. Onko teistä kukaan niitä pitänyt? Olisi kiva kuulla kokemuksia? Vai olisiko vain parempi mennä vieraaksi jonkun toisen kutsuille tai tilata netistä? :)

Tässä vielä näitä kuvia, meitä voi seurata myös Instagramissa. :)

Kommentit (5)

Vierailija

Oi mitä ihastuttavia kuvia taas kerran!

 

 Itse pidin joskus ihan alkuaikoina kutsut, mutta vieraita ei saapunut kuin muutama. Saihan alennus tekemään ehkä normaalia suuremman tilauksen, mutta itse koen helpommaksi tilata netistä. Ei tarvitse huhkia keittiössä tarjottavia ja tuhota niitä sitten omalla porukalla päivätolkulla. Ei sillä etteikö herkut maistuisi, mutta urakoiminen on liikaa.

-Nanna

Vierailija

Mistä tuo Islan ihana valkoinen panta on? Olen itse etsinyt myös vastaavaa.

-Kirsi

Vierailija

Olin kerran yhteydessä POMPin jälleenmyyjään ajatuksena emännöidä kutsut. Vaikka sesonki oli vasta alussa, ei hänellä ollut yhtään vapaata aikaa jäljellä. Itsekin lastenvaatteiden jälleenmyyjänä toimineena, ihmettelin, ettei hän ehdottanut ottavansa minuun yhteyttä ennen seuraavaa sesonkia tai antavansa yhteystietojani eteenpäin. Mielestäni melko omituista, että on varaa kieltäytyä potentiaalisesta asiakkaasta/emännästä. Netin kautta olen sitten tehnyt muutaman tilauksen, mutta olisihan se mukava joskus nähdä vaatteet livenäkin.

 

Täti Ruskea

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram