Olen tässä kevään mittaan käynyt muutaman kerran jo katsastamassa Zaran uudet kevätjutut ja tehnyt sieltä muutaman ihan hyvän löydön. Meidän Instan -seuraajat ovatkin ehkä jonkun näistä nähneet, mutta tässä niiden lisäksi vielä muutama uusi juttu. 

Zaran baby-puolen mallistossa on tänäkin keväänä viitteitä Bobo Chosesin edellisiltä kausilta, ja eilen löysin yhden hyvin "bobomaisen" t-paidan Islalle kesäksi. Paidan hinta oli alle seitsemän euroa, joten muuta yhteistä tällä ei taidakaan olla Boboon, kuin tuo sama fiilis tuossa t-paidassa. tästä tulee mieleen sekä viime kevään pallokuosinen t-paita sekä tämän kevään Mr Shy -kuosi.  

 Aiemmin tässä keväällä tuli vastaan myös toinen nätti t-paita. Tämä teeppa on sitten vuorostaan aika basic, mutta kaunis persikkainen sävy houkutteli ostamaan tämän Islalle kevääksi. 

Samaan aikaan tuo persikan värisen t-paidan kanssa ostin harmaameleeratun jumppiksen Islalle kevääksi. Tämä jumpsuit on ihanan basic, mutta tosi kiva vaikka tennareiden kanssa ulkona. 

Viimeisen kuvan tennaritkin löytyivät (yllätys, yllätys!) Zarasta. Tällaiset tennarit meillä oli myös viime keväänä (ja kesänä) ja niitä pidettiin kyllä paljon. Nämä tennarit ovat ihanan kevyet, joten näillä on ihan pienenkin mukava tepsutella menemään. :) 

Kommentit (2)

Vierailija

Kivoja! Ehkä mun pitää nyt olla kiltti ja toteuttaa kuulemma liikaa ikkunoiden houkutuksia nähneen tytön toive shoppailureissusta sinne päin niin päästään katsastamaan löytyisikö pojille ja isommalle tytölle mitään kivaa :)

-Nanna 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram