Lapsimessut 2015

Heipparallaa! Tässä tulee nopeat terveiset Lapsimessuilta, jossa ehdin käväistä jo heti tänään. Olin liikenteessä jo aikaisin, joka oli ihan hyvä päätös, koska jo tunnin päästä messujen aukeamisesta ihmisiä alkoi virrata oikein kunnolla paikalle.

Jo ihan aikaisin aamusta Me&I:n kojun kohdilla oli kova kuhina. Kaikki lastenvaatteet olivat 15€ ja aikuisten 25€. Tein Islalle pari hyvää perusvaatelöytöä ja matka jatkui sitten Punavuoren peikon standille, jossa oli ihania Molo kidsin sekä Mini Rodinin vaatteita esillä. Myös Bugaboon vaunuja oli osastolla, joten jos joku harkitsee hankkimista, tuolla voi käydä niihin tutustumassa.

Crocsin osastolla oli kilpailu, jossa voi voittaa kuumailmapallolennon sekä paljon kevät- ja kesäkenkätarjouksia. Myös monet muut aikaisempina vuosinakin olleet merkit olivat taas edustettuina messuilla, kuten Villervalla (vinkki: hyviä kesähousuja ja hattuja), Papu (uusi juuri ilmestynyt mallisto) ja Toys "R" Us (hyviä lelutarjouksia). Koitin kovasti etsiä jotain ihan uusia juttuja, mutta valitettavasti niitä messuilla oli aika vähän. Yhden ihanan jutun kuitenkin löysin. Evanorr -nimisen yrityksen standilla (6K126) oli myynnissä ranskalaisen taiteilijan Pascal Parmentierin sekä hänen tyttärensä tekemiä upeita kortteja. Korttien ideana on se, että niissä olevan kuvion voi leikata irti, ja siitä voi taitella kolmiulotteisen hahmon, ihan niinkuin origamin. Tuollainen kortti on ihana viedä vaikka pienelle synttärisankarille ja noita ostinkin sitten kotiin muutamia.

Kävin myös ihastelemassa Ava Roomin kerrossänkyä, Vallilan uusia lasten kankaita ja ihmettelin uudenlaista lasten matkapottaa. Myös erilaiset herkkupisteet kannattaa tsekata. Erityisesti hattarakoju ja suklaalla päällystetyt mansikat ja hedelmät olivat aika houkuttelevia.
Messuilla kyllä riittää joka vuosi paljon nähtävää ja tekemistä. Tarkoitus olisi vielä viedä lapset viikonloppuna katsomaan eläimiä PetExpoon. Myös Model Expo on ollut Epun mielestä kiinnostava ja siellä hän viihtyi viime vuonna aika pitkään miehen seurassa. :) Samaan aikaanhan tuolla on siis monet messut eli nähtävää on varmasti koko perheelle. Lapsimessut ovat siis Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.4.

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä pojat tykkäsi kovasti Model Expon junaradoista ja asettivat "pienen" toiveen vanhemmilleen. Me&I:n koju multa jäi harmillisesti välistä, mutta lasten ehdoilla oltiinkin liikkeellä. Vähänkö kyllä oli houkuttelevia herkkuja ja isompi pojista totesikin: Mä en kestä nähdä ja haistaa näitä herkkuja enää ellen saa maistaa kaikkia. 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram