Oma päiväni meni vähän erilailla kuin olin suunnitellut. Tarkoitus oli mennä heti aamusta Lapsimessuille, mutta kävikin niin, että juniori sairastui ja vietimme päivän kotona. Pääsin kuitenkin piipahtamaan messuille illalla ja teinkin teille muutamia hyviä vinkkejä, jos aiotte suunnata messuille viikonloppuna.

1. Kids Design Block: suomalaiset ihanimmat lastenvaatteet löytyvät täältä. Mukana mm. Höö, Aarrekid, Papu, Punainen Norsu, PaaPii, Marakattimarssi, Punainen Norsu ja Muru. 

2. Elodie Details ja Villervalla: Ihanat Elodie Details vauvatarvikkeet sekä Villervallan iloiset vaatteet isolla osastolla ihan vierekkäin. Tämä kannattaa tsekata! Uusista ruokalapuista näytti olevan messutarjouskin. Kannattaa myös katsastaa uudet mustavalkoiset kuosit. Villervallan suosikkini on aina ollut hyvät shortsit, suosittelen kesäksi!

3. Metsola: Iso ja hieno osasto. Kannattaa katsastaa uudistunut Metsolan mallisto, ja samalla poimia hyvät messutarjoukset. Itse löysin tytölle pari kivaa froteebodya 10€/kpl. Tsekkaa myös ihanat hatut! :)

4. Me&I: iso messuosasto täynnä hyviä messutarjouksia! Tällä osastolla käy vuodesta toiseen kova kuhina. Tällä kertaa osastolla on kaksi kassaa, joten jonot eivät ole ehkä niin valtavia kuin aiemmin. Ehkä. ;)

5. Crocs: Messutarjouksia kesäkenkiin! Kannattaa sovittaa aikuistenkin kenkiä, kivoja kesäjuttuja myös äideille. Näistä kerron blogissa sitten myöhemmin vielä lisää. 

6. Ainu: Valtava osasto täynnä vauvatarvikkeita ja hyviä tarjouksia vauvaperheelle.

7. Eccon osastolla kaikki lastenkengät 45€. Laadukkaita ensikenkiä.

8. Pop up kemut: Pieni osasto, mutta hauska idea! Täältä löytyvät suomalaisten suunnitteijoiden tekemät juhlateemat sekä juhlatuotteet. 

9. Samaan aikaan Messukeskuksessa on myös Kädentaitomessut. Sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa ja ihan kaikkea en ehtinyt kiertääkään. Mutta kauniita käsintehtyjä saippuoita myy Gittesin saippuakauppa, josta ostin meille kotiinkin hyvältä tuoksuvan palasaippuan.Tämä myös hyvä lahjaidea, jos tietää jonkun pitävän tuoksusaippuoista.

10. HOPE-yhdistyksen messuosastolla on lelujen kierrätyspiste. Sinne voi jättää vanhan lelunsa, ja ottaa vaihdossa toisen tilalle. Jäljelle jääneet lelut menevät hyvään tarkoitukseen. Ihana idea ja osasto!

Isätkin kiinnostuvat: Pienoismallimessuille kannattaa ohjata isät ja pienoismalleista kiinnostuneet lapset. Pojan lempijuttu viime vuonna!

Tässä oli nyt vain muutamia omia poimintojani. Lapsimessuilla on ihan älyttömän paljon kaikkea nähtävää ja kiinnostavaa koko perheelle, joten suosittelen lämpimästi näitä messuja. Toki viikonloppuna tuolla käy ihan älytön määrä ihmisiä, joten tungokselta tuskin kokonaan pystyy välttymään, mutta on siellä paljon nähtävääkin koko perheelle. Samaan aikaan olevat PetExpo sekä ModelExpo ovat usein myös lasten suosiossa, joten niissäkin kannattaa käydä samalla lipulla. :)
PS. Kannattaa varata käteistä mukaan, koska pankkiautomaatille on koko ajan jonoa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat