Eilen postilaatikkoon tipahti mukavaa postia. Tilaamani Papun uusi lakki saapui, ja hurjan pitkältä tuntunut parin päivän odotus palkittiin. Kuoresta paljastui ihana Papun hattu, joka on tehty yhteistyössä Coston kanssa.

Näin tämän hatun Papun Facebook -sivuilla ja se näytti ihan Eppuselle sopivalta, joten en epäröinyt hetkeäkään tilata sitä. Ihailin jo aiemmin keväällä Punavuoren Peikossa Coston lakkia, mutta silloin se jäi vielä ostamatta, kun ilmat olivat liian talviset. Nyt keltatupsuinen lakki sopii hyvin yhteen aurinkoisen kevätpäivän kanssa. ;)

Tänään alkavat Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa, ja sinne aion minäkin jossain vaiheessa suunnistaa. Papulla, sekä monella muulla suomalaisella merkillä on messuilla oma osastonsa, joten uskoisin, että näitäkin lakkeja pääsee sieltä ostamaan. Muutenkin odotan messuja innolla, enkä vähiten siksi, että siellä on nähtävillä kaikki ihanat merkit ja yritykset yhdellä kertaa. Vaikka nettishoppailu onkin ihanan helppoa, on silti mukava nähdä tuotteita ihan oikeasti ja päästä hypistelemään niitä omin pikku kätösin. 

Onko kukaan muu menossa Lapsimessuille? Pitää vielä vinkata, että samaan aikaan siellä on myös PetExpo, jossa kävimme vuosi sitten Eppusen kanssa ihastelemassa eläimiä. 

Tässä vielä muutamia kuvia uudesta lakista. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Tuo on niin kiva. Mä ostin tuon Coston saman värisenä pojalle pari vuotta sitten. Nyt oli pakko tilata nuoremmallekin veikalle oma:).

Vierailija

Tosi ihana hattu! Pitääkin tänään muistaa katsoa jos messuilta löytyisi meillekin :)

t. Petra Puistolassa

Vierailija

Ihmettelin että mitä se Papu on kostamassa ja kenelle... Piti lukea vielä uusiksi, ennen kuin hoksasin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram