Viimeiset "lomapäivät" menivät kotosalla ja sain vihdoin tehtyä kotona sellaisia juttuja, mitkä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Monet kaapit on nyt järkätty ja vanhat, liian pienet sekä muuten pitämättömät vaatteet on raivattu pois omasta ja lasten vaatekaapeista. Ihana joulukuusikin kannettiin ulos ja olohuoneessa on nyt ihanan avaraa. Nyt on hyvä taas palata arkeen, vaikka on se aina myös vähän haikeaa, että joulu ja uusivuosi on nyt ohi. Mies palaa taas töihin ja me muut muihin arkisiin rutiineihin. 

Lapset ovat leikkineet yllättävän paljon loman aikana yhdessä. Isla seuraa koko ajan Epun leikkejä ja kiilaa myös isoveljen kylkeen kiinni katsomaan Risto Räppääjää ja muita hauskoja lasten leffoja. Hän on myös oppinut huutamaan kovaan ääneen: "Eppuu! Eppuu!" Aloitin jo ennen joulua ihan huvin vuoksi pienen sisaruskuvakokoelman keräämisen. Tarkoitus olisi, että otan ainakin kerran viikossa lapsista yhteiskuvan ja kerään niitä sitten talteen. Vuoden lopussa sitten pitäisi olla koossa ainakin 52 kuvaa sisaruksista yhdessä. Kuvia on ehtinyt kertyä jo jokunen, tässä yllä yksi, jonka otin joululoman aikana. 

Tässä loman aikana on kovasti vahvistunut ajatus siitä, että olisi kiva siirtää lapset samaan lastenhuoneeseen ja tehdä sitten yksi iso erillinen leikkihuone. Epulla olisi myös toive kerrossängystä, mutta en ole siitä ajatuksesta vielä ihan varma. Näistä lastenhuonesuunnitelmista kerron kuitenkin lisää vähän myöhemmin. :)

Kommentit (7)

Vierailija

Ihana parivaljakko! Meillä pienin ei osannut tänään nukkua edes päikkäreitä kun oltiin kotona ihan kahdestaan. Taitaa kestää hetken tottua taas koulu- ja kerhorytmiin.

-Nanna

Vierailija

Hei! 

Olen aktiivinen blogisi seuraaja, monesti ihaillut lastesi vaatteita. Minne nämä ihanuudet päätyvät sitten kun eivät enää mahdu lapsillesi? myytkö tätä kautta niitä? :)

 

t. SS

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Joo tuo alku on kyllä aina hankalaa hetken, kunnes pääsee taas vanhoihin rutiinehin kiinni. :) Mukavaa uuden vuoden alkua teille sinne! :))))

SS: En valitettavasti ehdi tätä kautta myymään, joskus harvoin myyn pieniä Fb-kirppareilla, mutta nykyään olen ollut tosi laiska siinäkin, kun se on tosi hidasta (pitää kuvata, mittailla ja kuvailla ties mitä pesunukkaa kello kolmen valossa ;) Jonkin verran meidän pienistä päätyy kavereiden lapsille ja loput myyn yleensä livekirpparilla. Viimeksi vein syksyllä ison kasan meidän pieniä Nellaan ja Nuttuun. :) 

Vierailija

Okei. sitten ei pohjoisen ihmisillä ole mitään mahiksia saada näitä ihanuuksia :( täällä ei ole lastenvaatekirppiksiä, normikirppiksiä on missä myydään kaikkea mahdollista, mut niissä yleensä aika huonoa lastenvaatetta tarjolla!

Vierailija

Oletko myymässä tuota Marimekon mustapalloista mekkoa kunhan se jää pieneksi? :) mikä olis hinta jos myyt? 

 

SS

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram