Luin kesälomalla vanhaa Kodin Kuvalehteä, jossa oli artikkeli sisustusarkkitehti Simo Heikkilästä, jonka mukaan ihmiselle riittää 41 tavaraa. Heikkilä oli pitkään arvioinut arjen esinemäärää ja myöhemmin vielä tutkinut suomalaisen sekä japanilaisen keittiön tarpeistoa. Ihan näin minimalistiseen lopputulemaan tuskin tässä lapsiperheessä koskaan päästään, tai edes lähelle sitä, mutta olen kyllä aika hanakka kierrättämään tavaroita, joita en tarvitse enää. Yritän ainakin käydä kaappeja säännöllisesti läpi ja koitan olla säilömättä turhia tavaroita tai vaatteita. Vielä parempi olisi jos myös harkitsisi ostoksensa tarkempaan ja miettisi joka kerta, tarvitsenko tätä todella. Tässä on vielä harjoituksen varaa aika lailla, koska varsinkin nuo vaatteet ovat minulle heikkous. ;)

Tänään Pikku Huopalahteen Tilkankadulle aukeaa uusi lastenvaatekirppis Pallokala Poks ja varasin pöydän heti ensimmäiselle viikolle. Olemme tehneet pientä pintaremonttia kotona ja uusineet isoja kaapistoja koko asuntoon. Nyt on siis hyvä sauma käydä läpi turhaa tavaraa, ja raahasinkin aika ison laatikollisen lastenvaatteita Pallokalaan. Ihan kaikkea en ottanut kerralla mukaan, koska mielestäni kirppispöytää ei kannata tunkea heti aivan täpötäyteen vaan viedä sitten tavaraa vähitellen lisää jos tilaa tulee. Näin ostajienkin on helpompi löytää myyntipöydästä ostettavaa.

Pallokala Poks on ihanan moderni, valoisa ja siisti lastenvaatekirppis hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kun vein tavaroitani myyntipöytään, tiirailin tietysti myös muihin pöytiin ja oikein yllätyin kuinka hyvää tavaraa myyntiin oli tulossa. Pöydät suorastaan notkuivat ihania lasten merkkivaatteita ja siistejä leluja. Uskon, että tuolla tulee kyllä vierailtua myös ostajana. Valitettavasti shoppailemaan ei päässyt ennen kun ovet virallisesti aukenevat, mutta nappasin muutaman kuvan parhaista herkuista, joita Pallokalassa on nyt tulevalla viikolla myynnissä. Itse raahasin sinne pääasiassa eri kokoisia poikien vaatteita, mutta tarjolla oli paljon kauniita vaatteita niin tytöille kuin pojillekin. Pallokala Poks kannattaa kyllä katsastaa jos lastenvaatteet ja kirppistely kiinnostavat. Eppusen kaapilla suosittelee! 

Pallokala Poks löytyy Facebookista TÄÄLTÄ.

x

Kommentit (5)

Vierailija

Voi kun täälläkin olisi joku tuollainen kirppis! Tuolla lelujen joukossahan näköjään komeilisi Pikkutäryn kaipaama Hinku-puimurikin! Mä en ole täältä löytänyt edes tulevalle vauvalle mitään saati sitten isommille, vaikka aina kunnon salliessa ollaan kirppiksiä kierrettykin. Onpahan säästynyt nekin rahat tai tuhlattu sitten muihin ihanuuksiin :)

 

-Nanna

Vierailija

Aivan ihanan näköinen kirpputori, voi kun täälläkin olisi tuollainen, mutta ei. Täällä on kirpputoripöydät ylitäynnä ja sitten välillä semmosta roskaa, että voi hyvää päivää. Kävisin tuolla kyllä heti kun ovet aukeaisi, mutta matkaa n. 500 kilometriä :)

T. Tanja 

Vierailija

On kyllä tosi hienon näkönen tuo kirppari, täytyy joku päivä yrittää lähteä siellä käymään. :)

 

- MrsAgatha

Vierailija

Hei,

 

kävin Pallokala poksissa viime viikolla ja hintataso oli mielestäni korkea. Hyviä löytöjä saattaa silti tulla vastaan. Osalla ihmisistä on jalat maassa sen suhteen, mitä voi pyytää, mutta osalla aivan epärealistisia hintapyyntöjä. ...no ei se ole hullu, joka pyytää...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram