Maistuisiko pala herkullista kakkua kahvin kera? Fiksumuksu lähetti lapsille makean yllätyksen puisessa laatikossa. Kakkupalan muotoisesta, puisesta jälkiruokalaatikosta paljastui puisia leikkiherkkuja, jotka houkuttelevat leikkimään kahvilaa tai synttärikekkereitä. Laatikossa on makeita jälkiruokia kuten jätskejä, leikattava kakku, kääretorttu, keksejä, suklaata ja tikkareita. Herkkujen lisäksi mukana oli kuppeja, lautasia, haarukoita ja veitsiä. Arvaatte varmaan, että meillä onkin nyt leikitty erilaisia synttäreitä ja perustettu kahvila, yksin sekä yhdessä ja kavereittenkin kanssa. 

Puiset lelut ovat niin kauniita, että niitä on kiva pitää esilläkin. Olisipa tällaisia ollut silloin kun itse olin pieni. Fiksumuksun valikoimista löytyy paljon muitakin puisia ruokia sekä keittiötarvikkeita, jotka ovat kaikki yhtä kauniita. Näitä leikkiruokia löytyy paljon erikokoisia, näköisiä ja hintaisia settejä, joten leikkiruoat ovat myös ihan hauska lahjaidea. Esimerkiksi pieni hedelmäkori on 11,90€ ja kori vihanneksia ja hedelmiä 19,90€, joten sopivat myös hintansa puolesta hyvin lahjapakettiin. Tai miten olisi synttärisankarille oma synttärikakku myös leikkeihin? Kannattaa tsekata täältä. Piece of cake. 

* Lasten herkkulaatikko saatu blogin kautta.

Kommentit (4)

Vierailija

Oi mitä herkkuja! Nuo puiset leikkiruoat on kyllä tosi kivoja ja meillä ainakin kaikki lapset saa niillä kivasti yhteisen leikin pystyyn. Ihan kaikki lelut ei siihen pystykään :)

-Nanna

Vierailija

Aivan ihanan näköisiä herkkuja! Meillä on vähän vastaavia isommalla pojalla, ja vaikka niillä ei tällä hetkellä kauhean aktiivisesti leikitäkkään, niin ne on vaan niin ihanan näköisiä esillä :D
Annika/ Karkkipurkki

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Totta! Meilläkin tämä on tällä hetkellä yksi harvoja leikkejä, jota nuo 1v. ja 4v. voivat helposti leikkiä yhdessä. Islaa kun nuo Legot ei vielä oikein kiinnosta muuta kun syömismielessä ;-D 

Pia: Nämä on aivan ihania! :)

Annika: No sepä se, nämä ovat tosi kauniita, joten ei häiritse jos vaikka joku söpö kakunpala pyörii olohuoneessa. ;-D