Meillä on ollut viikonloppuna taas tosi lämmintä ja oikeastaan takkikin oli jo liikaa.

Eppu leikki naapurin lasten kanssa ja hauskaa tuntui olevan. Itse tein kaverin kanssa pitkän kirppiskierroksen viikonloppuna, mutta siihen palaan vähän myöhemmin. Lämmin ilma houkutteli ihmisiä ulos, ja Käpylässä oli kyläjuhlatkin. Kävikö kukaan siellä? Itse ajoin siitä vain läpi, ainakin paljon ihmisiä näytti olevan liikenteessä.

Epun suuri ihastus, naapurintyttö sanoi Epulle: "Sinä näytät ihan jääkarhulta tänään!" ja "Katsokaa nyt, Eppu on kuin pieni jääkarhu, sillä on ihan mustavalkoiset vaatteet!". Tyttö taisi tarkoittaa pandakarhua, mutta ei se ole niin tarkkaa. ;)

Voi kun tulisi vielä vähän lämpimämpää, niin ei tarvitsisi heittää kuin kengät jalkaan ja painua pihalle. Kesävaatteetkin saa kohta kaivaa esille, ja voisinkin postailla niistä joku päivä. Onko kaikilla jo kesävaatteet hankittuna vai vieläkö jotain puuttuu? Kohtahan alkavat jo alennusmyynnitkin. Tai ainakin muistelen, että viime vuonna ensimmäisiä kesäale mainoskirjeitä tupsahti meiliin jo kesäkuun alussa. Niitä odotellessa... ;)

Beanie: Mini Rodini / baseball jkt: Lindex / knit hoodie: Baker Boy by Ted Baker / baggy leggins: Popupshop / shoes: Camper kids.

Eppu sai naapurintytöltä kukkasen ;)

"Tytöt keinuu niin ne ei huomaa jos mä vähän lainaan näitä.."

Kommentit (12)

Kirsi

Jääkarhu tai panda, ei kai se niin tarkkaa ole ;) Noi on niitä parhaimpia letkautuksia kun lapset sanoo jotain, mikä todellisuudessa tarkoittaa ihan jotain muuta.

Meillä ainaskin poitsu tarvii vielä kesävaatetta, mutta kohtahan tosiaan alkaa jo ne aletkin.

Viimeiset kuvat pisti väkisinkin hieman suupieliä ylöspäin :D

Katja

Hih, ihana panda! :) Meillä on vielä kesävaatteiden suhteen vähän työtä, mutta eiköhän me ehditä. Täälläkin on tarennut ilman takkia, mutta aika viileää oli tänäänkin :(

L-E

Minä jo aattelin että onko teilläkin saatu musta silmä mutta ei sentään. Oli nuo Käpylän kyläjuhlat vähän kaukana meistä mutta veljeni perhe kyllä osallistui.

Niin ja meidän puolipandakarhu-tytön musta silmä alkaa onneksi reilun kahden viikon jälkeen olla muisto vain.

Nanna

Ihania nuo lasten jutut! Mua vähän harmittaa etten ole Tellun parhaimmistoa ylös kirjannut, mutta josko nyt pojan kohdalla muistaisi.

Meillä taitaa olla kesäksi jopa tasan kahdet shortsit. T-paitoja viime vuonna loppualesta jemmasin kyllä jokusen. Täytyy kyllä myöstää, että harvoin normihinnalla kesävaatteita ostankaan, kun sesonki on kuitenkin niin lyhyt. Eriasia on joku mekko Tellulla, jonka pystyy ostamaan niin isona että voi käyttää kaksi kesää.

Eppusen kaapilla

Joo, pianhan ne alet alkaa.:) Eppu vähän lainasi tyttöjen vaunuja, kun ne olivat niin kiinnostavat..;-D

Eppusen kaapilla

Kiitos :)
Mä olen kesävaatteita vähitellen "kerännyt" ja nyt näyttäisi olevan ihan kiitettävästi kaikkea. :)

Eppusen kaapilla

Ei me sentään niin pitkälle tätä pandaroolia viety ;-)
Voi ei, teillä on sattunut haaveri, mutta noilta kolhuilta ei vaan voi välttyä. Pikaista paranemista pienelle pandatytölle!:)

Eppusen kaapilla

Noi on tosi hauskoja, olen muitakin hyviä jutuja kuullut, ja joskus ulkona saattaa kuulla kun tytöt suunnittelevat: "Mennään soittamaan Epun ovikelloa" ;-D
Se on kyllä ihan totta, että kesä on harmillisen lyhyt, joten ei tarvitse ihan samanlaista arsenaalia kun talvisin. Ja on kyllä aika ihanaa, että ei tarvitse pukea niitä kaikkia kerroksia vaan pääsee mukavan helposti ulos. :)

Lillukka

Mikä ihana pieni 'jääkarhu' <3

Meillä on useampikin kesäverme Siisselille, jotenkin vaan tuntuuvat olevan niin sekalaista vaatetta. Vielähän tässä ehtii 'rauhoittamaan' tuota kaapin sisältöä. Toisaalta ei kai lastenvaatekaapin tarvitsisi kovin 'rauhallinen' jonkun mielestä ollakaan, mutta mua tuo levottomuus kyllä vähän häiritsee. Friikki! ;o) Oman vaatekaapin kesäkunto onkin sitten ihan toinen juttu, mutta mitäs mä vaatteilla kunhan lapsilla on!

Eppusen kaapilla

Kiitos ? Vielä ehtii hyvin täydentää kesävermeitä.:) Meillä on kyllä aika reilusti jo kesävaatteita, mutta itseltäni kans puuttuu muutamia juttuja. Jostain syystä olen taas hankkinut monta kesätakkia..myös itselleni :D Olen sitten varmaan takki päällä koko kesän..;-D

*riikka*

Hih, suloinen jääkarhupanda siellä ? Nämä lasten jutut on aina niin ihania:)
Meillä on hamstrattu viime vuoden aleista kesävaatteet ja nyt juuri todettiin, että joko vaatteet on kutistuneet tai lapset kasvaneet niin, että päästään uusia ostelemaan, eli aleja odotellessa;)

Eppusen kaapilla

Kiitos ? Nämä ovat ihan parhaita ja olen joitain mitä pienet kaverit ovat sanoneet Epusta kirjottanut ylöskin.:)
Voi, teillä on sitten oikein kunnolla venähdetty vuoden aikana, mutta onneksi kohta pääsee shoppaamaan alevaatteita.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram