Olen monta kertaa aiemminkin kirjoittanut tänne näistä sisarusten välisistä suhteista. Isoveikka on Islalle tosi tärkeä, ja niin tuntuu Islakin olevan Epulle. Mitä enemmän Isla kasvaa, sitä tärkeämpi hänelle on saada tehdä kaikki samat asiat kun isovelikin. Tämä toimii niin hyvässä kun pahassakin. Esimerkiksi syömään oppiminen ja omaan juniorisänkyyn siirtyminen meni tosi helposti varmaan juuri tuon esimerkin voimasta, ilman että meidän vanhempien tarvitsi nähdä kamalasti vaivaa asioiden eteen. Jos Eppu on menossa ulos, lähtee Islakin samantien laittamaan kenkiä jalkaan ja pipoa päähän. Ja jos vuorossa onkin isoveikan sählytreenit, niin sitä seuraa sitten harmistus, kun mukaan ei pääsekään. 

Toistaminen toimii myös pahassa. Jos isoveli tekee tai sanoo jotain hölmöä, voi olla varma, että pienempi apinoi perässä. Joskus pitää vähän muistutella Eppua siitä, että ei kannata tehdä mitään stunt-temppuja vaikka sohvalla, koska silmänräpäyksessä siellä on pieni siskokin yrittämässä. Ja siitä ei välttämättä hyvää seuraa. Tiedätte kyllä. 

On myös tosi liikuttavaa huomata, että Eppu huolehtii mielellään pienestä siskostaan, ja lohduttaakin jos Islalle tulee paha mieli. Kaikkein ihanimpia hetkiä ovat nämä, kun lapset leikkivät yhdessä tai sitten Isla kaivautuu ihan Epun kylkeen katsomaan piirrettyjä. Silloin tuntuu, että äidin ja isän sydän halkeaa onnesta. Sellaisesta hetkestä tämäkin kuva on tallennettu. :)

PS. Kurkkaa myös päivän edellinen postaus kivoista värikkäistä kumppareista. 

Kommentit (3)

Vierailija

Ihanat! Se tunne kun katsoo lapsiensa kyhnöttävän onnellisena toistensa kainaloissa on kerrassaan huumaava. Suloisempaa saa hakea :)

 Meillä on jo yksi iso kuhmu kun isoveikka hieman näytti hurjia temppuja eikä pienin oikein osannut samaa. Tuleepahan vahvempi kohta päähän :)

-Nanna

Vierailija

Ihania! Sellainen sanontahan on, että parasta mitä voi tehdä lapsellesi, on sisarus. Olen alkanut kääntymään siihen ajatukseen, että se on ihan totta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram