Marimekko Pompulainen

Tytön päivän asussa on tällä kertaa suomalaista suunnittelua, nimittäin Marimekkoa. Ja itse asiassa koko asu on isukin "stailaama". Näin hän oli pukenut tytön synttärijuhlien jälkimainingeissa, sillä aikaa kun itse olin käymässä kaupassa. Plussat hyvistä vaatevalinnoista miehelle. 
Tuon Marimekon Pompulainen -mekon tyttö sai itseasiassa jo syntymälahjaksi vuosi sitten ystävältäni. Hän oli kaukaa viisas, ja oli ostanut Islalle mekon koossa 80cm. Tämä oli kyllä hyvä juttu, koska aiemmin mekoille ei ole ollut juurikaan tarvetta. Nyt kun tyttö seisoo ja kävelee tukia pitkin olenkin pukenut mekon melkein joka päivä. 
Islan sukkahousut ovat myös Marimekolta ja ostin ne muutama viikko sitten olleesta ystävämyynnistä. Nämä meidän sukkikset ovat vielä ehjät, mutta ekan pesun jälkeen ne olivat jo aika nyppyiset. Muutamalla kaverillani ei ollut yhtä hyvä tuuri samojen sukkahousujen kanssa, vaan ne menivät heti rikki. :( Toivottavasti nämä meidän sukkikset pysyvät kuitenkin ehjinä, koska tykkään niistä tosi paljon. 

Tässä alla vielä muutama kuva samassa mekossa. Näissä näkyy myös yksi Islan synttärilahja, Rubens Barn nukke. Tuo pehmoinen käsintehty nukke oli alunperin lammaspuvussa, mutta Isla sai sille myös yhden mekon sekä vaipanvaihtosetin. Meillä kyllä lelut ovat pääasiassa aika auto-, dino- yms painotteisia, mutta Isla on selvästikin itse kiinnostunut nukeista, joita hän hoitaa, suukottaa ja syöttää niille maitoa tuttipullosta. ;) Vuosi sitten näitä Ruben Barn -nukkeja ja niiden tavaroita oli vielä monissa paikoissa myynnissä, mutta nyt kun olen koittanut etsiä tälle Islan nukelle tavaroita joululahjaksi, niitä onkin yllättävän vaikea löytää. Näin ne muotijutut sitten kai menee leluissakin. :)

Kommentit (3)

Vierailija

Pointsit E:lle hyvästä stailauksesta!
Ja ihana Isla mekossaan, onneksi tosiaan tuli ostettua noinkin reilu koko, tuohan menee pitkään sitten vielä tunikanakin! Meillä oli Eevillä tuo sama silloin, harmi vaan kun 104 oli suurin koko :(
Sini

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram