Tänään vuorossa yksi tytön päivän asu. Jokunen postaus sitten kerroin, kuinka olen päättänyt nyt opetella käyttämään tytöllä myös näitä arkimekkoja. Yksi tällainen löytyikin meille H&M:n nettikaupasta. Kyseessä on mustavalkoinen neulemekko, joka on tosi helppo yhdistää leggareiden tai sukkahousujen kanssa. Tämä mekko on vähän paksumpaa puuvillaneulosta, joka menee hyvin syksyllä. Raitamekon hinta on 14,90€ ja nyt on vielä ilmaiset postikulut H&M:lle koodilla 2277. Kuvissa näkyvä tytön rusetti on H&M:lta ostettu. Noita hyviä alekoodeja H&M:lle löytyy mm. täältä


Tytön sukkahousut olen tähän mennessä ostanut pääasiassa Lindexiltä, mutta nyt pohdinkin, mistä parhaat sukkahousut löytyvät (sellaiset jotka eivät nyppyynny täysin ekassa pesussa)? Tilasin nyt kokeeksi muutamat Pomp De Luxin sukkahousut (nämä), mutta talveksi olisi hyvä olla muutamat sukkahousut, joissa olisi vähän villaa seassa. Olisiko tähän kellään hyvää vinkkiä? Pojalle en ole koskaan ostanut sukkahousuja, joten alue on vähän uusi. 

Mutta tässä vielä muutama kuva tavallisen arkipäivän arkimekosta. Tämä mekko oli ainakin miehen mielestä kiva, koska hän kehui heti töistä tullessaan vauvan söpöä mekkoa. Olisikin hauska kuulla, minkälaisia mekkoja te käytätte ihan pienillä tytöillä tai vauvoilla? Ilmiantakaa parhaat tyttöjen mekkokaupat! :)

Kommentit (18)

Vierailija

Mulla on myös pieni tyttö, reilu vuoden vanha. Perusarjesta kotona ollessa käytetään lähinnä kollareita ja legginsejä, mutta joskus mennään mekossakin. Meillä on muutama Ebben mekko, jotka on mielestäni materiaaliltaan kivoja ja myös kivannäköisiä arkivaatteita. Meidän tyttö on todella tarkka siitä, miltä vaate tuntuu päällä, joten mekkojenkin suhteen ollaan aika nirsoja. 

Sukkahousujen kanssa mulla on sama ongelma, että olen yrittänyt löytää sellaisia, jotka eivät nukkaantuisi heti pesussa. Ostin parit MoloKidsin sukkahousut siitä toivossa, että pysyisivät parempina, mutta ei toiminut. Tähän mennessä H&M on ollut vähiten nukkaantuva.

 

Merinovillaisia sukkahousuja löytyy muuten NameItiltä kokoon 74 saakka. 

 

 

Vierailija

Seuraan mielenkiinnolla tulevia mekkovinkkejä :) meillä 11kk tytöllä on myös jonkin verran Arkimekkoja. Pomp de luxilta löytyi kiva Clifton little dress.

http://www.pompdelux.com/fi_FI/pieni-tytto-80-104-cm/mekot/9391/clifton-little-dress?focus=12446

tuota ollaan käytetty muutaman kerta ja olisi kova hinku tilata lisää samantyyppisiä mekkoja. Just hyvän pituinen, eli vähän polven yläpuolelle. Ei haittaa liikkumista, vaikka vauva välillä konttaisikin. Ja pysynyt pesuista huolimatta nättinä :) 

Muutama polarn o pyretin mekko on käynyt meillä kääntymässä, mutta niissä on ollut minusta aika huono laatu hintaan nähden. Pesunukkaa tuli paljon, vaikka pesin ohjeen mukaan. Hassua sinäänsä, sillä esikoisen (poika) paidat yms parin vuoden takaa ovat pysyneet paljon paremmassa kunnossa. 

Vierailija

Laadukkaiden sukkahousujen löytäminen on valtavan vaikeaa. Ketjuliikkeistä löytää välillä ihan mahtavia sukkahousuja, mutta laatu vaihtelee luvattoman paljon. Molo kidsin sukkahousut ovat ainakin meillä olleet aina tosi hyviä ja Metsola myy sellaisia paksuja ja tosi kestäviä sukkiksia. Popin sukkahousut tahtovat venyä valtavasti siitä takakiilasta ja Marimekon raitasukkikset menivät ekassa pesussa aivan käyttökelvottomaan kuntoon. Hinta ja laatu eivät todellakaan kohtaa :(

Vierailija

Mulla 3- ja 4-vuotiaat mekkotytöt.
Parhaat sukkahousut on Kappahlista ja Hennesiltä. Hyvä hinta-/laatusuhde, pysyvät pitkään hyvinä! ;)
Pompin sukkikset on ihania ja kauniita, mutta laatu on ollut kuraa viime mallistot ja olen melkein kaikki reklamoinut. :/

- Pia
jotaintekemista.blogspot.fi

Vierailija

Kiva mekko!

 Meillä tyttö vihaa sukkahousuja, mutta joskus ostin Meltonin sekä Metsolan ja ne pysyivät hyvänä. Pojilla olen myös jonkun verran pitänyt Name it:n sukkuksia ja osa pysyy hyvänä osa ei.

-Nanna

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1 /5: Hei, kiitos nameit merinovillasukkis vinkistä! PItääkin käydä sieltä katsomassa niitä. :) Sama juttu täällä, oikeastaan kaikki ostamani sukkikset (näitä lkuven ettineulossukkiksia lukuunottamatta) ovat olleet ihan kamalan näköisiä ekan pesun jälkeen. :( 
Ja pitääkin tsekata noi Ebben mekot! :)

Vierailija 2/5: Ihana tuo Clifton dress. ja juuri tuo konattaus pitää meidänkin ottaa huomioon, että se mekko ei saa jäädä sinne alle. :) Ja Popista; meillä ei olekaan niitä uusia mekkoja ollut kuin yksi kesämekko, joka jäi kyllä pieneksi vähän äkkiä. Meillä on kans pojan paidat Popilta olleet tosi hyviä, harmi jos mekot eivät ole samanlaisia. :P 

Vierailija 3/5: Voi ei. :( Mä olen ostanut meidän kaikki tähän asti käytössä olleet sukkahousut Lindexiltä ja H&M:lta ja olen joutunut toteamaan, että eivät ole kestäneet pesuja. :( Saa nähdä miten käy noiden Pompin sukkahousujen kanssa. Mikähän siinä on, että ne monet sukkikset meinaavat hinnasta tai merkistä riippumatta olla usein aika huonoja? Voi kun löytyisi joku luottomerkki, mistä saa aina hyviä sukkahousuja monissa eri väreissä. 

Pia 4/5: Kappahlin sukkahousuja en olekaan vielä kokeillut. H&M:n sukkikset ovat menneet meillä huonoiksi, mutta ehkä niille pitää antaa vielä uusi mahdollisuus koska tosi moni on nyt niitä kehunut. :) 
Voi itku, onkohan nuo tilaamani sukkiket nyt myös huonoja? Mitä niihin Pompin sukkiksiin on tullut, kun olet joutunut reklaamaan? Olisi kiva jos jaksat vielä vastata niin tiedän sitten mitä odottaa kun ne meidän sukkahousut saapuvat. :) 

Nanna 5/5: Metsolan paksummista sukkahousuista olen kans kuullut hyvää muualtakin. :) NameIt:n sukkahousut täytyy itsekin varmaan testata vielä. 
Ja kiitos myös Melton vinkistä! :)

Vierailija

Name itillä oli muutenkin nyt vaikka mitä villakamaa. Oli meinaan villapitkistä, villasekoitesukkaa ja vaikka mitä.

Vierailija

Miulla on 1,5 -vuotias mekkosankari ja parhaat arkimekot on löytynyt Me and I:lta. Ne on joustavia ja paljon pesua kestäviä. Olen ostanut kaikki meidän mekot kirppareilta, joten ei ole pahasti kukkaroakaan rasittanut. Sukkahousuista parhaat olen löytänyt henkkamaukasta ja lindexiltä. Ne on terästään riittävän kapeita, että kenkään ei jää sukkaruttuja varpaisiin. 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 7/8: Kiitos vinkistä! Eli sinne suuntaan ainakin minä viikonloppuna! :) 

Vierailija 8/8: Meillä on ollut vasta yksi Me&I:n mekko, mutta se oli kokoa 62 joten jäi vähän liian äkkiä pieneksi. Sitä roosaa uutta koiramekkoa kyllä katselin Islalle. :) Nuo kuvissa olevat sukkikset ovat kyllä olleet ihan hyvät (Lindexin) mutta aiemmin olleet menivät myös nyppyisiksi heti ekassa pesussa. Mutta ilmeisesti niissäkin on sitten sekä hyviä ja huonoja. :)

Lisää sukkahousu- ja mekkovinkkejä saa jättää! :)

Vierailija

Tarpeellinen postaus, itsekin olen vielä ihan hukassa tyttöjen vaatemaailmassa :D, juuri tässä metsästän 1-vuotissynttäreihin mekkoa ja olen selannut tosi monta verkkokauppaa :)

 

t.Elma (syliavoinna.blogspot.fi)

Vierailija

Ehdottomasti parhaita sukkahousuja ovat olleet Villervallan. Ne eivät juurikaan nukkaannu eikä venähdä tai kutistu. Polarn o pyretin sukkahousut ovat myös olleet yhtä väriä lukuunottavatta ihan hyviä. Yhdet Meltonin sukkhousut löytyy myös, jotka ovat pysyneet aika hyvänä. Pienellä tytöllä käytin paljon mekko-bodyjä  tai muuten lyhyen mallisia ja pehmoista trikoota tai puuvillaa olevia mekkoja/tunikoita. Lyhyet mekot ei mun mielestä haitannut kontaamista, jos oli riittävän liehuvat helmat. Meillä pidettiin mekkoja arkivaatteena tosi usein ihan pienestä saakka. 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 12/12: Villervalla pitää laittaa muistiin! Meltonin sukkahousuja joku muukin taisi jo kehaista. Mistä olette ostaneet niitä? 
Mäkin haluaisin käyttää juuri noin puuvillaisia arkimekkoja enemmän kotonakin, koska ne on niin helppo vetäistä vaan päälle sukkahousujen kanssa ja ovat myös nättejä. :) 

Vierailija

Hei! Noa Noalta saa tosi kivoja mekkoja ja sukkiksia, meillä ainakin pysyneet hyvinä! Tosin vaatekoko on melko nafti, mikä on sukkiksissa toisaalta hyvä, niin ei jää makkaralle nilkkoihin (niinkuin h&m sukkiksille aina käy). Ite oon ostanut aina Tukholmassa käydessäni, mutta Suomesta Stockalta saa ja joistakin Noa Noan liikkeistäkin Miniature -mallistoa, nettikaupoissa tietty paras valikoima ja huokein hinta. :) pompin sukkikset on myös kivoja, mutta reikiä tulee luvattoman helposti ja muutenkin vähän sekundalaatua hintaansa nähden...

Vierailija

Ihana kun jaksatte käyttää mekkoja tytöillä! Niin itsekin kuvittelin ja ihmettekin miksi tytöt aina kulkee legginsseissä tai kollareissa. Mutta... nyt kun arki 1,5 vuotiaan kanssa päiväkotineen on alkanut niin samaa linjaa tunnun itse menevän. Mekot vaan tahtoo olla hankalat haalarien jne. alla. Mutta täytyy koittaa tsempata. Mekkoja kyllä löytyy vino pino. Pompin sukkia on meillä ollut ja aivan hirveän näköiset ekan pesun jälkeen. En siis enään osta sieltä. Mutta hyvät sukkahousupaikat tosiaan hakusessa!

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 14/15: Hei, kiitos Noa Noa vinkistä! Meillä on ollut Noa Noan vauvanvaatteita, mutta en ole tajunnut sukkiksia katsoa. Ehkä joku Noa Noan mekko pitää vielä hankkia, tykkään ko. merkistä tosi paljon. :)
Apua, mitenköhän niiden meidän Pompin sukkiksien kanssa käy?! :P

Vierailija 15/15: No tuota olen juuri miettinyt, että mitenköhän se haalarin alla sitten menee (?) Ehkä ne menee ok, jos ei ole kovin pitkiä mekkoja? Sitten kun palaan töihin niin uskon kyllä, että meilläkin mennään helpoimman kautta kaikessa pukeutumisessa. Silloin meinaan saa mennä tukka putkella aamuisin ja iltapäivisin. :D

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 16/17: Anteeksi kun nämä vastaukset joutuu laittamaan tänne alle, toivottavasti löydätte ne kuitenkin! :) Kiitos Melton paikkojen vinkistä, täytyy mennä katsomaan Jesper junioriin seuraavan kerran kun menen asioille. Ja sukkahousuavautuminen kuulostaa hyvältä! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram