Meidän pääsiäinen on mennyt aika perinteisellä tavalla. Päiviin on kuulunut kavereiden tapaamista, askartelua, leikkimistä, ulkoilua ja pääsiäispäivällinen isovanhempien kanssa Tampereella.

Itse olen ottanut nämä pari päivää vähän laiskottelun kannalta. Ostin uuden kirjan ja löysimme Netflixistä hyvän uuden sarjan, jota ollaan nyt tuijotettu iltaisin miehen kanssa. Sarjan nimi on Bloodlines, tämä vinkkinä, jos joku etsii hyvää katsottovaa Netflixistä. Tarkoitus olisi myös vierailla Haltialan kotieläintilalla pieniä karitsoja katsomassa. Tällaista ihanan rentoa olemista siis vielä pari päivää. :) Miten teidän pääsiäinen on mennyt? 

PS. Laitoin taas meidän Facebook-sivuille arvonnan, jossa voi voittaa pääsylippuja Messukeskuksessa 10-12.4 järjestettäville Lapsimessuille. Käykää tykkäämässä meidän FB-sivuista ja osallistukaa samalla arvontaan TÄÄLLÄ. :)  

Kommentit (5)

Vierailija

Meidän perheen pääsiäinen on mennyt ihan kotosalla; kaappeja siivottu, tapetoitu, nautittu hyvää ruokaa ja vietetty aikaa vaan yhdessä, kun kerran ei ole kiire mihinkään.

Vierailija

Meidän perheen pääsiäinen on mennyt ihan kotosalla; kaappeja siivottu, tapetoitu, nautittu hyvää ruokaa ja vietetty aikaa vaan yhdessä, kun kerran ei ole kiire mihinkään.

Vierailija

Ihania kuvia! Meillä on ollut kans kiva pääsiäinen. Nähty paljon rakkaita ihmisiä ja juhlittu 90vuotiasta sukulaista :)

-titti / tittin elämää

Vierailija

Täällä on nautittu pääsiäisestä perheen ja ystävien kanssa, kyhnötetty illat miehen kanssa sohvalla leffaa katsoen, nautittu auringosta ja mikä parasta nukuttu enemmän kuin aikoihin! Tai joku on nukkunut ja jotkut muut ovat heräilleet löytäen pikkuiset varpaat milloin suustaan, milloin korvistaan, kyljestä lähes läpi jne. :)

-Nanna 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Kuulostaa ihanalta! Ja ihana kun saa juttuja tehtyä kotona, eikä ole kiire mihinkään! :) 

Titti: Kiitos! :) <3 Oi, kuulostaa tosi mukavalta! Vielä onneksi tämä päivä lomaa. :)

Nanna: Leffa miehen kainalossa kuulostaa ihanalta! :) Haha, kuulostaa tutulta ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram