..ja mitä vielä? No ihan ensiksi mukavaa pääsiäistä kaikille teille lukijoille! Miten olette viettäneet pääsiäistä? Meidän perhe on viettänyt näitä pitkiä vapaita yhdessä kotona nauttien hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta. Ilmakin on hemmotellut meitä, joten olemme viihtyneet aika paljon ulkona. Sunnuntaina olisi tarkoitus suunnata pienelle pääsiäisbrunssille koko perheen voimin ja käydä myös katsomassa eläimiä.

En ole mikään älytön juhlapyhätyyppi, tai siis tarkoitan, että en ole yleensä ensimmäisenä hössöttämässä koristeiden ja muiden roippeiden kanssa. Mutta tänä vuonna laitoimme rairuohoa pojalle, haimme Islan kanssa meille ihania pääsiäisnarsisseja ja erään ystävän yllytyksestä aloin vielä koristelemaan pääsiäismunia. Se olikin oikein terapeuttista hommaa, ja innostuin tekemään monia erilaisia aina tytön päiväunien aikana.

Vihdoin on päästy myös ulkoilemaan ilman turhia "toppauksia" ja poika saikin heti käyttöönsä uudet ulkohousut, jotka tilasin hänelle ihan pihaleikkejä yms. varten Nextiltä. Näistä housuista pitikin teille vinkata. Etsin siis pojalle kevääksi pehmeitä farkkuja, ja meillä kävi kääntymässä Pomp De Luxin vastaavat poikien farkut. Mutta pojan ollessa mallia "kukkakeppi" Pompin housut olivat ihan liian leveät ja jouduin ne palauttamaan. Löysinkin sitten NEXTin sivuilta ihanan pehmoiset farkut, jotka ovat jersey tyylistä denimiä. Malli on rento ja niissä on kuminauha vyötäröllä eli on myös helppo ja nopea pukea itse. Nämä istuvat hyvin hoikkeliinillekin ja pysyvät hyvin myös ylhäällä. Hintaa postikuluineen tuli reilu 20 euroa. Suosittelen!

Ja sitten vielä kolmas juttu, eli herkkuarvonnan voittajat. Laatikollisen juustopalleroita voitti:
Nam!!

Ekaa palkintoa havittelemaan! :)

jotaintekemista @ gmail.com

ja laatikollisen juustonaksuja:
Viiden pienen lapsen äitinä, minulla on sama tunne kuin sinulla eli turhan vähän enää vietetään niitä herkku leffa iltoja yhdessä miehen kanssa. Ja jos joskus jotain ostetaan niin ennekuin lapset on ruokittu ja laitettu nukkumaan niin johan on herkut jo syöty...eli jäinpäs taas itse ilman :(

Olisin mielelläni mukana 2 palkinnon arvonnassa...jospas tuosta määrästä jäisi hieman minullekin että ei kaikki uppoaisi miehen sisuksiin :)

johannap4@gmail.com

Onnea voittajille ja hyviä herkkuhetkiä! Laittakaa meiliä eppuscloset (at) gmail.com ja kertokaa mihin herkkulaatikot voi toimittaa! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Onnea voittajille! Harmittaa kyllä, kun en itse voittanut. Se olisi piristänyt kivasti kaiken ankeuden keskellä. Minua kiinnostaa, miten nämä arvonnat toteutetaan. Haluatko kertoa vähän tarkemmin? 

Vierailija

Kiitokset hyvästä housuvinkistä, voisin tuollaiset meillekin tilata! Mikä koko teillä on ja paljonko Epulla on suunnilleen pituutta?

Vierailija

Minä olen osallistunut vuodesta 2007 eri blogiarvontoihin usein ja vain kahdesta olen saanut pienen palkinnon, joten se on sattumaa kuka voittaa ja kuka ei. En omista itse blogia joten sekin aina karsii voittoja joissakin blogeissa mutta toivossa eletään ja onnea näille kahdelle jotka voititte.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram