Tästä se alkaa! Äitiysvapaa alkoi virallisesti jo viime viikolla. Kävin vielä perjantaina viemässä työkoneen toimistolle ja tarkoitus oli myös moikata vielä työkavereita. Ajoitus vaan taisi olla tosi huono, koska koko oma tiimi oli kadonnut jonnekin toiselle mantereelle ja aika moni muukin työkaveri sattui olemaan jossain muualla. Meillä on töissä ollut tapana järkätä pieni kahvitteluhetki ennen mammalomalle lähtöä, mutta koska paikalla ei ollut kuin pieni osa työkavereista, vein sitten vaan erilaisia herkkuja toimistolle naposteltavaksi. Omalle tiimille innostuin vielä askartelemaan pienen pienet lahjukset, siellä ne nyt odottavat työpöydillä. 

Jouduin vielä ennen kotiinlähtöä vuodattamaan muutaman kyynelen kun huomasin, että huoneeseeni oli jätetty ihana pieni lahjakassi ja kortti. Nyt alkaa taas hetkeksi vähän erilainen vaihe elämässä, mutta työkavereita tulee kyllä ikävä.

Kotona pitäisi ehkä alkaa valmistelemaan vähän vauvan tuloa ja aloittaa vauvan vaatteiden peseminen. Hulluun "riehumiseen" tai remontointiin en nyt kuitenkaan voi ryhtyä, koska supistelut ovat olleet jo aika napakoita rasituksen jälkeen. Esikoisesta tällaisia kovempia ennakoivia supisteluja ei ollut ollenkaan kuin vasta h-hetkellä, ja muutenkin tämä toinen raskaus on ollut tosi erilainen ensimmäiseen verrattuna. Esikoista odottaessa tuli myös laitettua kaikki valmiiksi tosi ajoissa, silitin tarkasti kaikki pienet vaatteet ja järjestelin ne huolellisesti omille paikoilleen. Sairaalakassikin oli hyvissä ajoin pakattuna, mutta sitten kun lähtö tuli, en meinannut löytää sitä mistään. :) Nyt en ole vielä ehtinyt ajatella koko sairaalakassia. Kai sekin pitäisi jossain vaiheessa pakata. Mitäs sinne nyt piti laittaakaan? :)

Kommentit (4)

Vierailija

Ihanaa äitiyslomaa! Itse olen huomannut että mitä useampi raskaus sen rennommin otan noiden valmisteluiden kanssa.Hyvin kuitenkin ensipäivätkin pärjättiin vaikka saikin samalla laittaa tavaroita paikoilleen.

 

jklö'jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdffffffaadfjkletrtuu bbbbbbvxx   

 

-Nanna ja Pikkutäry

Vierailija

Se fiilis kun astelee pois officelta mammaloman koittaessa <3 äitiysloma on kyllä ihmisen parasta aikaa! ja Wautsiwau mitä "jäähyväis"juttuja teidän töissä...:) 

Anna M

Vierailija

Ihanaa äitiyslomaa! <3 nopeasti se aika on mennyt, kohta vauva jo syntyy!

terveiset Hupulaisista. 

 

Vierailija

Voi vitsi, se on syksy alkanu ja flunssahommat pyörii taas...:( laita viestiä kun tokenette ja jaksat, ois huippuu jos jaksat vaan, niin treffata leikkien yms merkeissä :) Anna M 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram