Hola kaikki fashionistat! Tämä uutinen ei liity lastenvaatteisiin, mutta vaatteisiin, joista ainakin tämä äiti tykkää.

H&M:n jo kauan odotettu luxusmerkki avasi tänään ovensa Lontoossa, sekä netissä, ja suomalaisetkin pääsevät nyt ihastelemaan näitä ihanuuksia. & other stories hinnat lähtevät H&M ketjun yläpäästä, eli luvassa on hieman laadukkaampi mallisto. Konsepti näyttää upealta, ja ainakin minä olen odottanut tätä jo pitkään. Tämän konseptin tuloa on fiilistelty muutaman kollegan kanssa melkein jokaisella lounaalla, ja nyt se vihdoin sitten tapahtui.

Nettiin on koko alkuvuoden valunut vähitellen pieniä sneak peek videoita sekä kuvia tästä uudesta brändistä, ja jo ne lupasivat hyvää. Ja nettisivutkaan eivät pettäneet. Pääsin jo eilen illalla testaamaan etukäteen nettikauppaa, ja se näytti todella upealta sekä toimi hyvin. Muutama juttukin tuli tilattua itselle. Tämä äiti osti nyt ihanan nahkaisen olkalaukun ja siihen sopivat nahka slippersit.

& other stories valikoimiin kuuluu naisten vaatteita, kenkiä, koruja, laukkuja ja asusteita, sekä kauneustuotteita. Laatuun on panostettu myös kuvissa, koska nettikaupaa ainakin näyttää aivan upealta. Pstikulut Suomeen ovat 6?. Mutta jos nettishoppailu ei riitä, & other stories avaa liikkeen Tukholmaan 22.3 (Biblioteksgatan 11). Sitä odotellessa: http://www.stories.com/

PS. Kannattaa kurkkia myös http://and-other-stories.tumblr.com/

Kommentit (4)

Nanna S

Kylläpä näyttikin hyvältä. Pitää pysytellä pois tuolta siihen asti, kun palaan töihin.

Sini

Oi noi kengät olisi just semmoiset kuin tarvitsisin!Kuvassa ainakin näyttää hyviltä, teethän sitten näistä postauksen kun saapuvat ja kerro mitlä vaikuttivat!

Eppusen kaapilla

Mä olen kelaillut noita sivuja ees ja taas, mutta onneksi shoppailua rajoittavat nuo hinnat, jotka ovatkin kaukana henkkamuakasta. :D Mutta aivan ihania kuvia, niitä on ihana katsella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram