Lupasin vähän vielä kertoa niistä löydöistä, mitä tein viime viikkoisella reissullamme. Tällä kertaa kyllä keskityin vähän enemmän omiin juttuihin, vaikka kyllä sieltä muutama ostos tuli lapsillekin tehtyä.

Menimme heti aamusta Södermalmille, jossa poikkesin Mini Rodinin omassa liikkeessä. Kuten arvata saattoi, koko liike oli yhtä alennusmyyntiä, joten mitään ihan älyttömän uutta ja ihanaa en edes odottanut sieltä löytäväni. Ostin kuitenkin tytölle mustan tyllihameen tulevaa syksyä ajatellen sekä muutamia hihamerkkejä, joita ajattelin silittää pojan takkeihin.

Mini Rodinin liikkeen vieressä oleva Acnen liike kyllä houkutteli huomattavasti enemmän ja siellä innostuin sovittelemaankin muutamia juttuja. Ostin itselleni mustan printti t-paidan sekä pojalle syksyä ajatellen alesta uudet farkut sekä sinisen collarin. Meillä on ollut noita Acnen lastenfarkkuja ennenkin ja ne kyllä istuvat Epulle tosi hyvin. Acnella oli myös hyvin laajasti jo ihan tulevaa syksyä liikkeessä esillä, jota oli tietysti mielenkiintoista tutkailla.

NK:lle tullessamme mies ehdotti, että katsoisimme yhdessä urheiluosaston. Olin nimittäin etsiskellyt hyviä ja myös kivannäköisiä lenkkareita pitkään. Joka paikasta tuntuu nyt olevan koot lopussa (ehkä lenkkarimuodin takia), mutta ajattelimme, että isosta tavaratalosta voisi löytyä jotain kivaa. Sieltä ne sitten löytyivätkin, ihanat mustavalkoiset Niken Free-lenkkarit. Mies ehdotti, että voisi ostaa ne minulle vaikka synttärilahjaksi. Niinpä tämä iloinen äiti sai himoitsemansa uudet kengät. Kiersin itsekseni myös NK:n naistenosaston, mutta valitettavasti aikaa oli ihan liian vähän. Siellä olisi niin paljon eri merkkejä. Kävin kuitenkin katsomassa ruotsalaiset suunnittelijat. Filippa K:n osasto oli vielä aika lailla alen vallassa, mutta jonkin verran uutta oli jo esillä. Ruotsalaisten suunnittelijoiden alueella näkyi tosi paljon tekstiprinttipaitoja, nahkarotseja ja sekä jännää pullonvihreää sävyä. Itselleni jäi mieleen, että myös sellaiset viininpunaiset Converset olisi saatava syksyksi. Laitetaan ne äidin haaveet -listalle.

Yläkerran leluosastolta ostin vielä Islalle nuken, joka oli mielestäni tosi söpö. Miestä se nauratti kovasti, mutta onneksi tyttö tykkäsi. Tuolla valtavalla lastenosastolla isoimpina kyllä pomppasivat silmiin Rodinin,  Polarn O. Pyretin sekä Hilfigerin osastot ja ainakin asiakkaiden perusteella tuo Mini Rodinin ale tuntui olevan se kiinnostavin. Tähän väliin pitää vielä sanoa sekin huomio, että Tukholmassa liikkuessa Bugaboon Cameleonit näyttivät olevan selvästi suosituimmat vaunut. Muutamia Buffaloitakin näin, mutta Cameleonit pitivät pintansa kaupungissa. Yhdet Bugaboon Beetkin tulivat vastaan, mutta niitä työnsi suomalainen turisti. Muutamat matkarattaiden käyttäjät olivat valinneet YoYot. Mutta jännä juttu tässä oli se, että NK:n lastenosastolla esillä oli kuitenkin näyttävästi Stokken vaunut. Katselin noita omia vanhoja Tukholma-postauksia ja muutama vuosi sitten NK vielä isosti esitteli Bugaboon vaunuja. Onkohan tähän nyt tulossa joku muodinmuutos? Lastenkerroksen kenkätarjonta on joka kerta aivan upea, mutta Kavatin kenkiä tuntui silti olevan eniten myynnissä. Jos nyt joku on menossa käymään tuolla, suosittelen tsekkaamaan lastenkenkien alennukset. Siellä oli tosi kivoja kenkiä tarjolla alessa. Olisin itsekin ehkä ostanut meille siitä jotain, mutta sitten tulikin vähän kiire. ;)

Laivallakin tuli tehtyä pieniä hankintoja. Oikeasti en kyllä olisi tarvinnut mitään erikoista, mutta koska siellä nyt on vähän tylsää ja ne Tax freet ovat siinä tyrkyllä, niin muutamia meikkejä tuli ostettua ihan testimielessä. Etsiskelin hyvin pysyvää kesäistä huulipunaa ja minulle suositeltiin Lancomen Rouge in Love huulipunaa. Sitä ostinkin sitten ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Lisäksi ostin Lancomen luomivärin, Matchboxin aurinkopuuterin sekä pienen kynsilakan. Nuo aurinkopuuteritkin ovat yksi sellainen juttu, mitä ostelen aina välillä, koska etsin varmaan ikuisesti sitä "maailman parasta" aurinkopuuteria. Viimeksi minulla oli Guerlainin vastaava, joka oli kyllä ihan ok, mutta.. Jos joku tietää jonkun hyvän, saa vinkata. :) Lisäksi Tukholmasta ostin vielä muutamia sisustusjuttuja, mutta niistä taidan kertoa vähän myöhemmin lisää kun taas kuvaan lasten huoneita. :)

PS. Reiman UV-uimahousut on nyt arvottu ja voittajat ovat: keltaiset pöksyt: "Kukannimi" ja siniset pöksyt "Jutska pilkku10(at)hotmail.fi" Onnea voittajille! Laitatteko meiliä eppuscloset (at) gmail.com niin saadaan housut uimareille. :)

Kommentit (10)

Vierailija

Oi mitä löytöjä! Aatulle pitäisi kanssa ostaa uudet hummelit syksyksi, mutta tosi huonosti on kokoja mistään kivanvärisistä. En halua niitä neonvärisiä :( Onko nuo viininpunaiset uutta mallistoa? Josko sieltä löytyisi jotkut kivat.

 

Sini

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Joo, harmi vaan, että oli niin vähän aikaa. :) Nämä viininpunaiset taitavat itse asiassa olla vanhaa mallistoa, mutta nyt oli muuten niin paljon tuota viininpunaista tulossa syksyksi lapsillekin, että ihmettelen jollei myös uusissa väreissä olisi tuota. :)

Vierailija

Kivoja löytöjä! Tuo teidän neiti saa kyllä suloisuudellaan joka kerta hymyn huulille :)

 

-Nanna

Vierailija

Me oltiin kolme päivää Tukholmassa ja entiseen verrattuna silmiinpistävä ero vaunurintamalla oli että bugiksen donkeytä ei näkynyt kuin muutamat. Mountain buggyn tuplia sen sijaan oli tosi paljon, kerrankin neljät samassa metrovaunussa. Jos aikoo lasten kanssa yöpyä Tukholmassa, Biz Gärdet apartments on tosi loistava paikka. Huoneistot ovat isoja, hinta melko edullinen, aamupala loistava ja sijaintikin on kivan rauhallinen. Ollaan oltu jo kolmesti ja suosittelen lämpimästi!

-Kaisa

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Kaisa:

Tähän mäkin kiinnitin huomiota, mutta mietin että ehkä olin vaan sokea. En siis nähnyt yhtään Donkeja koko päivän aikana. Mutta taitaa sitten pitää paikkansa, jos joku muukin on saman havannoinut. :)
Ja kiitos tuosta vinkistä! Laitoin sen heti kirjanmerkkeihin, koska ensi kerralla pitää myös yöpyä. Ja toivottavasti ensi kerta on pian. :)

Vierailija

Tukholmassa asuvana täytyy kommentoida tuota Buga Donkey havaintoa: minä asun Vasastanissa ja noita rattaita näkyy pilvin pimein joka päivä. Perusbugat ovat huomattavasti harvinaisempi näky ja muita merkkejä näkyy niin harvakseltaan että niihin ei edes kiinnitä huomiota 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hauska kuulla Tukholmassa asuvalta, mitä siellä näkyy. :) Tämä minun havaintoni perustuu vain yhden reissun saldoon, jolloin Donkeja ei tullut vastaan, mutta Cameja senkin edestä. 

Tuli vaan mieleen, että olisiko sinulla ollut heittää tähän mitään hyviä shoppailuvinkkejä Tukholmaan matkaaville? Tai jollain muulla siellä asuvalla? :)

Vierailija

Kivoja ostoksia! Kiinnitin huomion tuohon vaunu/rataskeskusteluun. Meillä on nimittäin menossa kuumeiset mietinnät uusien vaunujen suhteen. Järjetöntä toki ostaa kuopukselle uusia, mutta ollaan vähän pakkotilanteessa mm. siksi, että vauvan syntymän jälkeen auton kaikki seitsemän paikkaa ovat käytössä eivätkä rattaat voi olla isot. Silti en haluaisi monia versioita. Bugaboita ollaan nyt mietitty ja googlattu monelta kantilta. Ovatko kuitenkaan sellaiset, että niillä pärjää läpi talvisten loskakelejen? Entä minkä ikäiseksi niissä voi nukkua ulkopäiväunia? Sori, meni nyt vähän ohi aiheen...

 

Aiheesta: oltiin viimeksi viime kesänä Tukholmassa, silloin sukulaismajoituksessa. Auto vaan hajosi Junibackenin parkkipaikalle, joten julkiset kulkuneuvot tulivat todella tutuiksi. Meillä kaikenikäiset lapset ovat tykänneet mm. luonnontieteellisestä museosta, teknisessä ja poliisismuseossakin käytiin yhtenä kesänä. Isojen mieleen on tietenkin Grönalund. Nämä siis vastapainona shoppailulle ;) Yks mun ehdoton suosikki on Krabat. Ootko käynyt? Siellä myydään erilaisia leluja ja mm.roolivaatteita. Keskusta-alueella on kaksi eri liikettä. Ehkä vähän vastaava kuin Porvoon Riimikko.

Täti Ruskea

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Cameleoneihin saa vaihdettua ne talvipyörät, mutta minua niissä ärsytti se, että ne eivät käänny. Lisäksi tavarakorin pienuus oli yksi suurimmista syistä, miksi me nyt päädyttiin Stokken rattaisiin (ts kun ostin nämä Crusit). Muutenhan Bugat ovat aivan loistavat. Bugaboolta on tullut myös se uusi Buffalo malli, jossa on isommat pyörät, mutta ne ovat sitten painavammat ja vähän isommat kuin nuo Cameleonit. Eniten olen itse tykännyt Bugaboon Bee-rattaista, mutta niissä on sitten taas pienet pyörät, joten jos tulee runsaasti lunta, eivät sitten liiku. :) Onnea vaunuostoksille! Kerrohan sitten mihin päädyit! :)

Voi ei! Valitsipa se sitten kivan hetken hajota! Ja kiitos vinkistä, en ole käynyt tuolla! :) Juuri tällaisia vinkkejä tähän vähän kaipailin. Roolivaatteet on ainakin pojan mielestä tosi kivoja ja no, lelukaupathan myös aina. :D