Varmaan moni on tänään huomannut Alex&Alexan Be Our Buyer kampanjan, ja ehkä jo tilannutkin sieltä jotain

Varmaan moni on tänään huomannut Alex&Alexan Be Our Buyer kampanjan, ja ehkä jo tilannutkin sieltä jotain. Tuo kampanja on sellainen, jossa Alex&Alexa kokeilee uusia merkkejä, ja myy niitä -50% ovh hinnasta. Näin he myös näkevät, mitkä merkit ovat suosittuja, ja ottavat sitten suosituimpia myyntiin. Ostajat voivat taas tehdä huippuihania löytöjä vähän edullisemmin. Ja noista kampanjoista voi myös itse löytää jonkun uuden hyvän merkin, jota ei ole ennen kokeillut.

 Edellisellä kerralla tilasin pojalle vastaavasta BOB -kampanjasta Oh Baby London tähtikuosisen puseron, housut sekä leggarit, lähinnä päiväkotikäyttöön tai kotiasuksi. Ostin kaikki koossa 2Y, mutta valitettavasti sarjan leggarit olivat niin lyhyet, että ne olivat pienet pitkäjalkaiselle pojalle, ja ne lähtivätkin heti kaverin pienemmälle tytölle. Swetaripuku oli kuitenkin aika hyvä, ja se jäikin meille käyttöön kotiasuksi. Meillä ei ole ennen ollut mitään tältä merkiltä, joten oli myös mielenkiintoista nähdä millaisia vaatteet ovat.

Pari viikkoa sitten samaisessa kampanjassa oli tarjolla mm. NUI ORGANICS merkkiä, josta sitten tilasin meille talveksi silkkivillaisen välikerraston sekä neulehupparin. Taas ostin kaikki koossa 2Y, mutta jälleen kerran yksi neulehuppari oli liian pieni, muut sopivia. Harmi, koska tuo neulehuppari oli todella kaunis. Tuossa välikerrastossa, jonka pidin, oli aivan mahtava laatu, 80% villaa ja 20% silkkiä. Ei kutita yhtään, mutta lämmittää. Myös tuo neulehuppari olisi ollut aivan mahtava, mutta ei voi mitään. Kannattaa kuitenkin käydä kurkkaamassa NUI Organicsin nettisivut, heillä on todella kauniita vaatteita ja mahtavat laadut. Ja jos tämä merkki ei ole teille tuttu, TÄÄLTÄ löytyy lisää tietoa. 

Tänään alkoi taas kerran uusi Be Our Buyer kamppis, ja tarjolla oli tällä kertaa Mini & Maximus, BangBang Copenhagen sekä Cyd & Emma merkkejä. Laitoin taas pienen tilauksen menemään, mutta näistä sitten lisää kun ne saapuvat. Tämä kampanja kestää taas neljä päivää, ja siihen pystyy osallistumaan niin, että jättää sähköpostiosoitteensa TÄNNE. Sen verran pitää kehua tuota Alex&Alexaa, että vaikka nettikauppa sijaitsee Briteissä, he korvaavat palautuksen 23 euroon asti. Ja lisäksi jos tilauksen arvo on yli £70, toimituskulut ovat ilmaiset.

Tässä alla vielä muutamia kuvia meidän ostoksista.

Sweater & pants: OH BABY LONDON / knit top & pants: NUI ORGANIC / blanket: AARREKID. 

Kommentit (11)

Sari - MrsAgatha

Toi tähtikuosi on kyllä ihana! Nää BOB:it on vähän ärsyttäviä kun ei ole oikeasti uusille vaatteille mitään tarvetta mutta kuka nyt pystyy vastustamaan 50 % alea... :D

Eppusen kaapilla

Oot ihan oikeassa, näitä on aika vaikea vastustaa.:) Ja varsinkin kun noi myytävät jutut on usein tosi hyvin valittuja ja kivoja.:-)

Sini

Nää on kyllä parhaita kamppiksia!Innolla odotan meidän pakettia!Mukavaa viikonloppua!

N?

Voi, miten ihana tähti (yö?)puku! :) Meillä on nuo tähdet nyt vähän väistymässä, mutta tuo olisi kyllä ihana :)

Eppusen kaapilla

Niin on, ja kun tavara ei ole mitään edellistä sesonkia tai jäämiä, vaan ihan uutta mallistoa.:) Mä en malta odottaa, tulisipa se äkkiä!
Mukavaa viikonloppua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram