KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Baby Style

Muistatteko mustat Bumbleride Indie 4 vaunut, joiden kuvaa vilauttelin täällä blogissa jokin aika sitten? Olisiko mukava omistaa sellaiset? Nyt saan vihdoin ja viimein kertoa teille ihan mahtavasta blogi-illasta, jota pääsen emännöimään 26.marraskuuta Helsingissä Kauppakeskus Kaaren Babystyle -myymälässä. Luvassa on mielettömän hauska iltatapahtuma Babystylessa ja kutsunkin nyt mukaan teidät lukijani tuohon blogi-iltaan.
Illan aikana saa tutustua rauhassa pienen purtavan voimin Babystylen valikoimaan, osallistua hauskoihin arvontoihin ja napata vielä huippuhyvät lastentarviketarjoukset, jollaisia ei olekaan ihan joka päivä tarjolla. Tuolloin on mm. Bumbleride Indie 4 rattaat 566€ (norm. 799€), Britax yhdistelmävaunut, Primo kaukalo ja jalusta yhteishintaan 699€ (norm. 925€) ja Doomoo imetystyynyt -10%. 

Ehkä hienoin juttu on kuitenkin se, että Blogi-iltaan osallistuneiden kesken arvotaan Bumbleride Indie 4 all black vaunut. Tilaisuuteen saa toki marssia ihan ilmottaumattakin, mutta kaikkien ennakkoilmottautuneiden kesken arvotaan Stonz -tossut, Noukies pehmolelu sekä Earth Friendly Baby -tuotepaketti, joten ennakkoilmottautuminen kannattaa. Ilmottautua voi meilitse ilmo@kiddex.fi

Illan aikana osallistujia palvelee aivan mahtava Kaaren Babystylen henkilökunta, mutta olen tietenkin myös itse siellä paikalla. Eli minuakin voi tulla nykäisemään hihasta ja olisi tosi mukava nähdä teitä lukijoita tuolla. Kaaren Babystylen valikoimassa sattuu olemaan monia tuotteita, joita meidän lapsilla on ollut käytössä, joten niistäkin voin kertoa, jos joku haluaa kuulla kokemuksia jostain tietystä jutusta. 

Kerron vielä vähän noista osallistujien kesken arvottavista rattaista. Eli kyseessä on nelipyöräiset Bumbleride Indie 4 rattaat + vaunukoppa. Rattaissa on mm. 360 astetta kääntyvät etupyörät, tilava tavarakori, säädettävä selkänoja, helppo kasausmekanismi, viisipistevaljaat istuinosassa, mukiteline, irrotettava aurinkosuojattu kuomu ja vaikka mitä muuta. Lisäksi rattaat ovat tosi kevyet ja kulkevat näppärästi. Testailin rattaita vähän, kun kävin etukäteen tutustumassa myymälään ja ne olivat kyllä tosi tyylikkäät ja kulkivat ihanan kevyesti. Lisäksi istuinosa rattaissa näytti aika tilavalta, joten uskon, että nämä ovat myös aika pitkäikäiset rattaat. Arvottavat rattaat ovat vielä special edition all black malli ja koko skandinaviassa näitä on saatavilla vain 100kpl:tta. Kyseessä on siis rattaat, joita ei tulekaan joka toisella kulkijalla vastaan.

Tässä vielä lyhyesti: Blogi-ilta Kauppakeskus Kaaren Babystyle myymälässä, 26.11 klo 18-21. Ennakkoilmottautumiset tapahtumaan ilmo@kiddex.fi 

- Kaikkien osallistujien kesken Bumbleride rattaat

- Kaikkien ennakkoilmottautujien kesken arvotaan Stonz tossut, Noukies pehmolelu sekä EFB tuotepaketti.

Sydämellisesti tervetuloa! :)

 

 

 

Kommentit (3)

Vierailija

Oli kiva pyörähtää ja tarttuipa sieltä vähän jotain mukaankin :i) Aika kompakti liike,mutta paljon kaikkea ihanaa. Bobbles donitsi täytyy hakea ehdottomasti joulupukin konttiin :) -I :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram