Kävimme muutama viikko sitten koko perheen voimin joka vuosi järjestettävissä Koiramäen kurpitsajuhlissa. Juhliin kuului komeiden kurpitsojen lisäksi vohveleiden syöntiä, narunvetoa, karuselli, laamoja ja hassut possut. 

Kurpitsajuhlista on muodostunut jokavuotinen perinne ja nämä oranssit karnevaalit järjestetään joka syksy Tuusulassa Koiramäen Pajutallilla. Ihmisiä oli taas todella paljon ja parkkipaikka sekä tienvarret aivan täynnä autoja. Tuolla Koiramäessä kannattaa käydä muutenkin pyörähtämässä. Nähtävää Koiramäestä löytyy sekä lapsille että aikuisille. Eppusen kaapilla suosittelee!

PS. Lämmin kiitos kaikille hyväntekeväisyyshuutokauppaan osallistuneille sekä Facebookissa että täällä blogin puolella. Kaikki omat kohteeni on postitettu tiistaina ja keskiviikkona, ja kerron vielä myöhemmin kuinka paljon lippuja saimme ostettua Hope ry:lle. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram