Onnea on pieni lähikauppa.

Ja vaikka se ei edes sijaitsisi missään ihan vieressä. Asuimme nimittäin ennen paikassa, jossa ainoana lähikauppana toimi jättimäinen kauppakeskus. Oli niin raivostuttavaa vaeltaa sinne hakemaan se maitopurkki tai jotain muuta pientä täydennystä. Tai sitten kun teet muutaman ostoksen, vaellat kassalle, ja sitten tajuat unohtaneesi jotain, ja vaellat takaisin ja... Huh!

Nyt olemme asuneet tässä nykyisessä kodissa jo hetken aikaa, ja on muuten ihanaa kun kohtuullisen kävelymatkan päässä on pikkukauppa, joka on auki joka päivä 7-21. Niin, ja siinä samassa on myös posti. Vaikka tämä lähikauppa ei olekaan ihan vieressä, ei sinne kävele kovin pitkään, ja kaikki on niin helposti ja nopeasti saatavilla. Kotona ollessani kävelin sinne usein päivällä ihan vaan huvikseni rattaiden ja koirien kanssa, koska matka on juuri sopiva reippailu niin, että saa kuitenkin koirat lenkitettyä hyvin. Samalla sai jätettyä vaikka kirjeen postiin tai haettua sen maitopurkin.

Toki teemme usein viikonloppuna sellaisen isomman kauppareissun johonkin ostoskeskukseen autolla, ja ostamme ison läjän ruokaa kerralla. Minulle on jäänyt joku kammo tuosta vaeltamisesta, ja inhoan noita isoja kauppareissuja niin paljon, että haluan tehdä niitä mahdollisimman harvoin. Nyt kun olen töissä, onkin mukavaa, kun väsyneenä ei tarvitse lähteä "vaellukselle", vaan ruokaa saa myös tutusta pikkukaupasta helposti ja nopeasti. Joskus viikonloppuisin kävelemme sinne koko perheen voimin, ihan vaikka hakemaan jätskit ja samalla reissulla käymme puistossa tai ulkoilemme muuten. Onnea on siis oma pieni lähikauppa. :)

Tässä muutama kuva sunnuntaiselta kauppareissulta. Onko teillä oma lähikauppa? :)

Beanie: Handmade /  knitted cardigan: BURBERRY / corduroy pants: MINI RODINI / coat: H&M / shoes: TIMBERLAND / gloves: POLARN O. PYRET. 

(Epun pipon on tehnyt ystävän äiti, kiitos ihanasta! ?)

Rapa-Ripan kengät ;)

Kommentit (18)

Nanna

Ihastuttavaia kuvia! Lähikauppa on toinen mitä toisinaan taajamasta tänne leikkipuiston ohella kaipailisin. Maitoa joutuu lähteä hakemaan autolla eikä aina tosiaankaan jaksaisi. Kyläkauppakin on auki vain ma-pe 8-17 ja la 8-13, mutta toisaalta musta on kyllä ihanaa kuinka lapset voivat aistia pienen, vanhan kyläkaupan tunnelman ja höpötellä tutulle kaupan tätille kuulumisiaan.

jarna

Itse en koe Prismassa kulkemista rankaksi, vaan tykkään kun on paljon valikoimaa ja huokeammat hinnat kuin pikkukaupoissa. Kuljen listan kanssa järjestyksessä ja hyvin pelittää. Pikkukaupasta haemma maitoa, jos se loppuu tai pillimehut joskus lapsille karkkipäivänä tms.

Sini

Se on kyllä niiin rasittavaa kun unohtaa kaupassa jotain, joka täytyy hakea sieltä toisesta päästä saakka. Lähikaupat on kyllä kivoja!

anana

Meidän lähikauppa muutti vähän kauemmkasi ja nykyään sinnekin on mentävä autolla. Mutta muistan miten kiva oli kipaisa äkkiä alle 100 metrin päsäs olevaan pikkukauppaan vielä Lauttasaaressa asuessa :)

Tein muuten joku aika sitten tytölle aivan samanlaisen pipon kun epulla, eli tosi magee!

MakeetMuksut

Lähikaupat rules! Meillä on noin 1,5 km meidän lähikauppaan ja huolimatta siitä, että hinnat on himpun verran korkeemmat, käyn lähes aina siellä. Sen lisäksi, että se on itselle nopea ja kätevä, haluan myös kannattaa pienyrittäjyyttä. Voi jos joku vielä avaisi kahvilan tähän nurkille!

Anna

Waauu ulkoiluttaako Eppunen jo noin sujuvasti kahta koiraa ? :) Mihinkäs mamia enää tarvitaankaan..:)

Lähikset on huippuja! tosin harmittaa kun tusinamarketit jyräävät ne helposti hengiltä.. Meillä on kanssa 5 min kärrymatkan päässä "oma" lähi k-market ja myös ABC löytyy jossa plussaa tietty myös yöaukioloajat. On ne kyllä mukavia kun jotain puuttuu, herrrmo menis mullakin jos aina pitäs isoon kauppakeskukseen lähtee jotain pikkupuutetta metsästämään :)

Suloinen koiranulkoiluttaja :)

Täti Ruskea

Meidän lähikauppa on kilometrin päässä oleva Citymarket. Muutaman kerran viikossa tulee sinne kärryteltyä pienten kanssa hakemaan pikkutäydennystä jääkaappiin. Isommat ostokset tehdään sit autolla. Pika-asioille tämä "lähikauppa" on liian kaukana, mutta onneksi on usein ainakin toinen iso poika kotona ja voi sit fillaroida hakemaan puuttuvan ruokatarvikkeen ;)

Ihana pipo. Mä virkkasin viime talvena isoille pojille sellaiset lippapipot ja toiselle pienelle korvaläpällisen karhupipon. Palmikkohuivit on ollu työnalla jo pidempään ja muutama muukin käsityöprojekti, kunhan vaan tuota aikaa olisi enemmän...

nelli

Ihana pipo! :) Mä niiin tiedän tuon onnen lähellä sijaitsevasta lähikaupasta! Tiedät varmaankin kuinka lähellä meidän lähikauppa on, vähän ahdistaa kun siitä joudutaan kohta luopumaan ;) Onneksi uusikin lähikauppa on kivan matkan päässä ;D

zirk

Ihana postaus ja ihan totta! Me käydään useimmiten keskikokoisessa marketissa, mutta maidot on mukava hakea pikkuisesta lähikaupasta (jolla on kauppa-autokin). Samalla reissulla kuulee juorutkin. :)
Ai niin ja sieltä voi ostaa todellista lähiruokaa: omalta kylältä aamulla nostettuja juureksia!

Eppusen kaapilla

Kiitos, kiitos!:)
Onhan se mukavaa kun on tuttu kaupantäti ja pieni kauppa. Kyllä mekin joudutaan tekemään välillä noita kauppareissuja autolla, mutta onneksi nyt on tämä vaihtoehto. :)

Eppusen kaapilla

Se on kyllä ihan totta, että valikoima on isoissa marketeissa suurempi ja hinnat halvemmat. Siksi juuri me tehdään se iso kauppareissu autolla marketteihin. Mutta muuten mua ei sinne saa vaeltamaan, joten pikkukauppa saa usein kelvata.:)

Eppusen kaapilla

Niin on, ja meillä tuntuu aina unohtuvan jotain, vaikka ois kuinka laput mukana.:)

Eppusen kaapilla

Voi plääh. Mutta ei meilläkään ihan niin lähellä ole, mutta niin, että kävellen kuitenkin pääsee ihan hyvin. :)

Sä olet niin tuottelias, voi kun sitä itsekin sais aikaseks tehtyä jotain. :) No mutta onneksi meillä on nyt tämä. :)

Eppusen kaapilla

Se on kyllä totta, ja myös siksi halutaan käyttää tuota lähikauppaa, että se myös pysyisi siinä. :) Kahvilasta en edes uskalla unelmoida, sen verran "landella" me asutaan, mutta sellanen pieni kahvilakotikulmilla oli mahtava juttu. :)

Eppusen kaapilla

Ööö, no tota sanotaanko nyt että ainakin yrittää..;) Vaihtelevalla menestyksellä. :D Mä kyllä odotan sitä, että saisin oman koiranulkoiluttajan..;-D Tosin menee kyllä vielä vuosia..:D

Niinhän se menee, siksi toivon että tuo tuossa pysyy. :) Asuttekohan te meidän naapurissa, kuulostaa samalta nuo teidän lähipalvelut? :D

Eppusen kaapilla

No fillarillahan pääsee hyvin, ja mukava kun sulla on jo apua pojista!:) Mä haluaisin kans laittaa ton mun fillarin kuntoon, niin menisin lähikauppaan Viuh vaan! :)

Toi on kyllä ihana, oli taitava tämän tekijä, ja kun tuli vielä just sopivakin.:) Olispa kiva nähdä kuva tuosta karhupiposta, kuulostaa ihanalta.:)

Eppusen kaapilla

No joo, teillä se nyt on ihan paras, tää meidän lähikauppa on suorastaan kaukana jos vertaa tuohon teidän nykyiseen lähikauppaan.:) Noh, kohta pääset lenkille mukaan..;)

Eppusen kaapilla

Wautsi wau, teilläkö käy kauppa-auto?!:) Niissä mä en ole käynyt sitten lapsuuden jälkeen, kun meidän mökillä kävi sellainen.:) Ihanaa!
Tässä kyllä käy kirjastoauto aika lähellä, että siellä voi käydä verestämässä muistoja.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram