One we like. Tavoitteena tiedostavuus, kestävämpi vaihtoehto, yksinkertainen ja aikaa kestävä design, pitkä käyttöikä ja jämämateriaalien käyttö. Sitä kaikkea on One we like, ruotsalainen pieni lastenvaatemerkki, johon saimme tutustua Lilla Companyn blogiyhteistyömme kautta. Minulle tämä oli ihan uusi tuttavuus, eikä odotuksia ollut suuntaan tai toiseen.

Kun sain meidän ensimmäiset One we like -vaatteet käteeni, olin positiivisesti yllättynyt. Kuvat eivät todellakaan anna arvoa näille ihanille vaatteille. Materiaalit ovat super pehmeitä, laadukkaan tuntuisia ja molempien lasten paidoissa on ihana silkinpehmeä viimeistely. 

One we like käyttää printteihinsä eri printtitaiteilijoiden kuvia. Vaatteiden printit ovat hyvin ajattomia ja myös niiden on tarkoitus kestää aikaa. Isla sai hennon roosan collegemekon sulkaprintillä ja Eppu kartta t-paidan. Molemmat ovat malliltaan hyvin klassisia ja mitoitukset vastaavat aika hyvin kokoa. Islan mekko on kokoa 2y ja Epun t-paita 6y.

Merkkiä löytyy nyt siis Lilla Companysta ja sieltä saa koodilla eppuone -20% One we like vaatteista 16.8 asti. Kannattaa käyttää tuo alekoodi nyt jos haluaa tutustua tähän ihanaan uuteen merkkiin. :)

(paidat saatu bloginäkyvyyteen)

Kommentit (4)

Vierailija

Mukavan ja pehmoisen näköisiä vaatteita! Tuo viimeinen kuva lapsistasi on mainio :)

-Joksu-

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram