Eilen illalla ilmestyivät loputkin ihanuudet Mini Rodinin AW12 mallistosta Oiidesign nettikauppaan, josta minäkin tilasin vielä muutaman Mini Rodinin syysihanuuden

Eilen illalla ilmestyivät loputkin ihanuudet Mini Rodinin AW12 mallistosta Oiidesign nettikauppaan, josta minäkin tilasin vielä muutaman Mini Rodinin syysihanuuden. Niistä vähän sitten myöhemmin lisää. Tänään kun sivut eivät olleet enää niin tukossa, kävin kurkkaamassa myös Nova Starin juuri ilmestyneet uutuudet (TÄÄLLÄ). Nova Staria meillä on ollut ennenkin, ja olen ollut tyytyväinen paitojen sekä huppareiden laatuun. Ja tietysti halusin tietää, minkä värisinä raitapaitoja tulee syksyyn.

Viimeksi ostamani turkoosivalkoinen raitapaita (tämä täällä) on ollut tosi hyvä eikä se ole mennyt oikein miksikään pesussa. Syksyksi meillä on jemmassa yksi Nova Starin pehmoinen fleecetakki, josta voin kertoa myöhemmin lisää, mutta huomasin, että nyt niitä saa taas uusissa väreissä. Erityisesti ruskea-turkoosi fleecetakki oli nyt uudesta mallistosta suosikkini.

Nova Starista vielä sen verran, että merkki on yksi suosituimmista lastenvaatemerkeistä Ruotsissa ja he panostavat vaatteissaan sekä laatuun että toimivuuteen. Itse olen tykästynyt noihin perus raitapaitoihin ja huppareihin, joita meillä onkin ollut useampi. Syksyllä käyttöön pääsee myös fleecetakki, mutta siitä lisää myöhemmin.

Tässä muutamia omia suosikkejani Nova Star AW12 mallistosta:

Kommentit (7)

Mammis

Oi, ne Mini rodinin topat on aivan mielettömän ihania! Ihastuin siihen salamakuosiseen haalariin aika kovin. Kun vain raaskisi ostaa... Aleen ei varmasti jää mitään.

Eppusen kaapilla

Ne olivat kyllä tosi ihania ja se salamakuosinen oli tosi hieno! :)
En tiedä jääkö niitä aleen. Viime vuonna kyllä jäi jotain toppaa, mutta en sitten tiedä miten on nyt kun Mini Rodini on nyt tosi suosittu. :) Ehkä jostain ulkom. nettikaupasta voisi ainakin löytää alesta (?) :)

Nanna

Näyttää ihan sille, että kyllä taas lasten kaappeihin luottovaatetta syksyksi löytyy :) Onko teillä muuten se fleecetakki mitä kokoa? Tellulle ostin keväällä syksyksi jemmaan, mutta onneksi sovitettiin jo silloin sillä alkaa pian jäämään pieneksi.

Eppusen kaapilla

Joo, näitä hyviä ja varmoja juttuja oikein putkahtelee. :) Meillä fleecetakki on kokoa 92 ja se on juuri hyvä, ostin sen jo keväällä, mutta silloin se oli vielä reilu. Samoin hupparit mitä meillä on ovat kokoa 92. Kevääksi pitää varmaan jo ottaa 98cm. :)

Paccomatto

Nova Star täytyy kyllä jossain vaiheessa testata. Nyt olen kuitenkin tuominnut itseni ostolakkoon ainakin sisävaateyläosien suhteen. Menin nimittäin minäkin tilaamaan yhden jutun (sama juttu kahdessa eri koossa... :/ ) MR:ltä ja jo nyt vähän nolottaa. Mun jemmalaatikossa on nimittäin niin paljon kamaa odottamassa, että vähän jo morkkistaa. Hoitovapaalaisen järkevää rahankäyttöä. :/ No, mutta eiköhän tämä ohi mene. Ja kyllähän laadukkaista lastenvaatteista saa ihan hyvän hinnan, kun myy niitä edelleen. Näillä sanoin yritän lepyttää omaatuntoani. :)

Miima

Nova starin syysmalliston värit ei kauheesti puhutelleet, mutta harem-malliset farkut on pakko saada! Malli on aivan ihana, ja viime vuonna harmittelin kovasti, kun tuota mallia ei ollut deniminä - eli nyt pitää hankkia, mutta toivoisin edes pikkuista alennusta ;)

Milla

Oi että miten kivoja ! :) Eritoten noi farkut ja hupparit näyttää tosi kivoilta. Täytyykin varmaan hommata kokeiluun joitain noista. =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram