Ne on täällä taas! Olen jo muutaman viikon ajan odotellut, koska kevään karkkituoksu saapuu Stockmannin lastenkenkäosastolle. Arvaatteko jo mistä puhun? Pohdinnassa on siis jo lasten kesäkengät, ja meillä on Epulla melkein joka kesä ollut nämä kaikille tutut kangaskengät, Cientat. 

Tarkoitus oli nyt myös hankkia Islalle omat ekat Cientat ja odottelin kovasti, koska ne mahtavat saapua Stokkalle. Torstaina olin lasten kanssa ostoksilla ja päätin käydä katsastamassa kenkäosaston, ja siellähän ne taas olivat, kuten joka kevät. Tänä keväänä tuota perusmallia eli neppikiinnitteistä kenkää oli neljässä eri perusvärissä, sinisenä, vihreänä, keltaisena ja pinkkinä. Lisäksi saatavilla oli pitsisiä valkoisia ja rusetilla koristettuja pinkkejä Cientoja. Tarrakiinnitteistä mallia oli farkunsiniset sekä tummanharmaat. Lisäksi Stokkan verkkokaupassa oli vielä kukkakuosillisia Cientoja.

Cientojen mitoitus on edelleen pientä ja Islan 22 jalkaan koko 23 oli sopiva. Niihin jäi sentin verran käyntivaraa. Pohdin tätä Cientojen kokoasiaa kavereiden kanssa, ja tulin siihen tulokseen, että tällaisissa kangaskengissä sitä käyntivaraa ei voi olla ihan niin paljon, koska muuten kengät eivät pysy jalassa. Näin oli myös kenkämyyjä kertonut ystävälleni. 

Islalle valkkasin sitten pinkit ja keltaiset Cientat. Epulle en vielä näitä ostanut, koska hänelle on kesää varten hankittu jo Crocsit (pojan lempparit) sekä nauhalliset Spiderman kangaskengät, jotka olivat pojan oma toive.

Epulla on noita sinisiä farkkukankaisia Cientoja ollut monena vuonna ja nyt Islakin sai omansa. Kaveri tiesi kertoa, että näitä Cientoja löytyy myös Prismoista, mutta en ole niitä itse nähnyt niin en tiedä, mitä malleja ja värejä siellä on tarjolla. Tässä tämä vinkki, mukavaa vaalipäivää! :)

Kommentit (4)

Vierailija

Prismassa oli tosi vähän värejä ja malleja, meidän ekaluokkalaiselle oli yksi ainoa malli yhdessä värissä. t. mtyylin Sari

Vierailija

Täälläkin Prismasta löytyi vaan tasan yhtä mallia ja väriä. Noita farkkukankaisia on meilläkin isommalla pojalla ollut. Täytyykin muistaa katsoa menisikö jo kesällä pienimmälle :)

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram