Hei! Tulin vain nopeasti vinkkaamaan, että tämän päivän ajan on Madaran omassa verkkokaupassa kaikki -40%. Eli jos joku tykkää Madarasta tai haluaisi kokeilla, nyt kannattaa käyttää tämä alepäivä hyväkseen. Itse tein tilauksen jos heti yöllä ja täydensin omat kosmetiikkavarastoni. 

Kun tilauksen arvo on yli 50 euroa, saa vielä ilmaiset postikulut ja jos tilaus on yli 60 euroa saa ilmaisen 50ml SOS -voiteen kosteusvoiteen kaupan päälle. 

Itse olen siirtynyt lähes kokonaan Madaran tuotteisiin ja ainakin minun kuivalle ja herkälle iholleni ne ovat olleet tosi hyviä. Olen käyttänyt puhdistukseen Purifying foam -vaahtoa sekä Comforting toner kasvovettä ja kosteutukseen Deep moisture cream voidetta. Myös öljyt ja silmänympärysvoide ovat olleet hyviä. Nyt tilasin vielä yövoidetta kokeeksi. Käytössä on myös tällä hetkellä Madaran käsivoide, joka on tosi tehokas kuiville käsille. Sen tuoksu oli aluksi minusta vähän outo, mutta nyt olen tottunut siihen ja voide on auttanut kuiviin käsiin. Mutta tässä tämä alevinkki, eipä muuta. Jatkakaa. :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram