Sattuneesta syystä olen entistä enemmän innostunut katselemaan myös tyttöjen vaatteita ja tänään satuin löytämään tanskalaisen Noa Noan uuden AW13 malliston kuvia. Noa Noa on tunnettu kauniista naistenvaatteistaan ja heillä on myös omat mallistot lapsille (tytöille) sekä vauvoille. Harmi vaan, että Noa Noa ei tee vaatteita myös pienille pojille.

Näissä uusissa AW13 kuvissa näkyy sekä ulko- että sisävaatetusta. Tyyli on hyvin Noa Noalle tyypillinen eli tyttömäisen romanttinen. Malliston inspiraatio on syntynyt lasten mielikuvitusmaailmasta, lumotuista talvisista metsistä ja taianomaisista vanhoista taloista. Mallistossa näkyvät siis nostalgiset printit, tyllihameet sekä kauniit jacquard- sekä kaapelineuleet. Mallistossa näkyy myös pieni viittaus ranskalaiseen maalaiselämään, joka näkyy kirjailluissa mekoissa, Ikat-printeissä, vintage kukissa sekä etnisissä yksityiskohdissa.

Minulla ei ole omaa kokemusta Noa Noan ulkovaatteista, mutta luin, että niissä on vedenpitävät ja hengittävät materiaalit sekä teipatut saumat. Ulkovaatteetkin noudattavat Noa Noan malliston linjaa, ja romanttiset talvikukkaset näkyvät jopa ulkovaatetuksessa. Tässä alla joitain kuvia uudesta mallistosta. Mitäs tykkäätte? :) Onko kellään kokemuksia Noa Noan ulkoiluvaatteista?

x

Kommentit (4)

Vierailija

Mun kokemuksen mukaan mitoitus olin tosi niukkaa. Ostin toissa vuonna alesta jemmmaan ja pitikin ottaa heti käyttöön. Ei ehtinyt meillä montaa kertaa päälle, mutta toisesta blogista luin, että vastaava takki+housut setti oli roskiskamaa yhden tytön käytön jäljiltä eli ei ilmeosesti ulkovaatteissa laatu kohdannut tai sitten oli maanantaikappale :(

 

Sini

Vierailija

Sattuneesta syystä kokemusta ei ole Noa Noan vaatteista mutta nää on kyllä tosi kivan näkösiä. Jos vain olisi se tyttö kelle näitä pukea! :D

 

- MrsAgatha

Vierailija

Meillä on ollut paljon sekä sisä- että ulkovaatteita. Sisävaatteissa laatu on välillä vähän heitellyt, pääsääntöisesti ollut kyllä hyvää. Ulkovaatteisiin olen tyytyväinen. Meillä on ollut kaksi takkia ja molemmat paljon käytettyjä kahden talven ajan ja ihan ok kuntoisena lähtenyt kiertoon. Nämä uudet oli ehkä vähän liian sporttisia mun makuun, mutta kivoja silti ;o)

Vierailija

Meillä on kokemusta yhdestä mekosta ja muutamasta paidasta ja bodysta. Yläosien laatu oli tosi huonoa, pesunukkaa tuli heti ekassa pesussa ja värit haalistuivat. Mekko oli tosi leveä ja lyhyt, joten ei käytetty ollenkaan.

 

Lisäksi en ymmärrä näitä merkkejä kuin Noa noa ja Pomp de lux, joiden syys-talvimallistot ovat täynnä ohutta 100% puuvillaa olevia vaatteita. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram