Terveisiä Shanghaista! Tässä lyhyet kuulumiset Kiinasta, jonne päädyin viikonloppuna työasioissa. Oloa voi yhdeksän tunnin lennon ja aikaeron jälkeen kuvata krapulaiseksi, vaikka mitään vettä väkevämpää ei olekaan tullut otettua. Lentokoneessakaan en saanut kovin pitkään nukuttua, koska takana istui ruotsalainen bändi, joka oli aika hilpeällä juhlatuulella koko matkan ajan. ;)

Ilman kosteus on täällä melkoinen ja pari päivää on sadellutkin vähän väliä. Lämpötila on silti keikkunut 28 asteen tuntumassa, joten pienet sadekuurot eivät oikeastaan haittaa yhtään. Keskiviikolle onkin sitten luvattu todella lämmintä, joten vettä saa tankata oikein urakalla.Vähän väsähtäneestä olosta huolimatta jaksoimme silti jo ekana iltana käydä vähän kiertelemässä eri paikoissa ja poikkesimme mm. yhdessä Shanghain hienoimmista kauppakeskuksista Super Brand Mall -ostoskeskuksessa. Kaikki kansainväliset merkit ovat edustettuina tässä hyvin hienossa kauppakeskuksessa kuten myös suosikkini Uniqlo ja Muji. Täältä löytyivät myös hyvin tutut merkit kuten Crocs, Vero Moda, Only ja Toys R Us. Myös useat luxus brändit olivat hyvin laajasti esillä. Kauppakeskuksessa sattui myös olemaan joku lastentapahtuma käynnissä, jonka yhteydessä oli järjestetty lasten laulukilpailu. Useat isot lelukaupat olivat pystyttäneet käytäville standeja, ja niissä esiteltiin leluja.

Lapsiperheitä näkyi kauppakeskuksessa muutenkin todella paljon ja erityisesti ruokapaikoissa oli paljon lapsia. Bugaboot sekä Maclarenin matkarattaat tuntuivat olevan todella suosittuja, ja erityisesti Bugaboon Missoni -kuosisia rattaita näkyi paljon. Täällä tykätään muutenkin muodista ja uusimmista trendeistä ja se näkyi  lasten pukeutumisessa ja hiusmuodissa sekä koko kauppakeskuksessa.

Ostin muutaman hauska pikku tuliaisen myös kotiin, mutta niistä vähän myöhemmin lisää. Nyt taas nukkumaan, aikaero ja matkustaminen kyllä väsyttävät vaikka mukavaahan täällä on. :)

h

Kommentit (10)

Vierailija

Ihanan lämmin siellä! Tosin aina kun Shanghain kollegojen kanssa vaihdeltiin sää-tietoja niin aina heillä oli lämmin ja meillä kylmä. :D

Mukavaa loppureissua!

- MrsAgatha

Vierailija

Vau! Tässä löhöillessähän alkaa muuttumaan vihreäksi kateudesta! Nautinnollista ja mukavaa reissua!

-Nanna 

Vierailija

Ihana kuulla että teille on tulossa vauva! Kaikkea hyvää odotukseen;). Ajattelinkin jo silloin kun blogi muutti tänne vauva-lehden sivuille että voisikohan merkitä jotain;)...

Vierailija

Mä katsoin kans, mutten kehdannut kirjoittaa mitään, kun ajattelin et jos et olekaan niin se tuntuis tökerölle :D Onnea! Koska teille tulee pikkuinen :)?

 

-titti

Vierailija

No en tarkoittanu sitä että olisit lihava ollut :D, mun mielestä oot ollut hoikka noissa joissakin kuvissa mitä on joskus blogissa vilahtanut :) Mut joskus tullut heitettyä jollekin joku "ootko raskaana" kommentti ja tullut aika tympeä vastaus "joo en" ja miettiny sen jälkeen et olis pitäny olla hiljaa :D

Me odotellaan siis aika yhtä aikaa vauvoja :) Eppukin taitaa olla samaa ikäluokkaa meidän pojan kanssa :)

-titti

Vierailija

Hih, no hyvä :)! Meillä on poika syntynyt heinäkuun lopulla 2010 ja nyt la on loka-marraskuun vaihteessa, varmaan rakenneultrassa sitten varmistuu että mikä se todellinen la on :)

-titti / Tittin elämää

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram