Tässä lisää Ebben uutta kevätmallistoa. Tällä kertaa katsaus toiseen värimaailmaan, johon kuuluvat tummansininen, pesty oranssi sekä denim. Nämäkin värit ovat hyvin unisex ja sopivat minusta molemmille. 

Islalla on päällään Stina mekko ja Soe pipo. Epulla on Set pusero ja Seon shortsit . Tuo paita oli erityisesti pojan itsensä mieleen. Yllätyin tästä, koska nappipaidat eivät aina ole olleet 4-vuotiaan suosiossa. ;) Kivaltahan tuo näyttää kyllä päällä. Nuo shortsit ovat tuollaiset vähän farkkumaiset twillishortsit, ja minusta ne menevät hyvin myös siistimpinä kesähousuina jos tulee sellaisille tarve. 
Näiden sekä aiemman postauksen pastelli aqua / roosa värimaailman lisäksi ebbellä on kevääksi myös valko-sini-keltainen värimaailma, joka on aavistuksen merihenkinen. Itse tykkään tosi paljon tästä aprikoosiin taittuvasta oranssista ja on kiva kun pojillekin on tarjolla joku kirkas kesäväri (joku muu kuin punainen). Mutta kyllä tuo aquakin on aina vaan nätti. Mistäs väreistä te tykkäätte enemmän aqua & roosa vai navy & oranssi? :)

* Kuvien Ebbe vaatteet saatu blogin kautta.

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä varmaan isompi pojista tykkäisi enemmän tästä oranssista, mutta pienimmälle se tuntuu liian tummalle. Tytön mielipidettä ei varmaan ole vaikea arvata :D

-Nanna

Vierailija

Onko Ebbe nappipaita sellainen, että menee ilman napin/nepparin avaamista ilman pään läpi? Tai kaulus tarpeeksi iso. Meidän 5 v ei tykkää yhtään Pompin paidasta, kun on pakko avata ensin nappi eikä osaa sitä itse avata/laittaa kiinni. Menee äidilläkin pinna, että ensin avataan nappi, poika pukee ja sitten pitäisi käydä laittamassa nappi kiinni. On nyt pidetty ylänappia auki. Mutta noinkin pieni asia vaikuttaa pukemiseen suuresti. Annoin jo PDL myyjälle tästä palautetta. Kuulemma pienten PDL paidoissakin on ollut joustoresori kaula-aukko, mutta isommilla taas ei. Poikaa harmitti, kun oli sotkenut paidan päiväkodissa ja joutui pyytämään päiväkodissa aikuisen apua paidan vaihdossa. Paidan nappi on niin tiukka lapsen opetellakin, saati se on tiukka itsellekin. Opinpahan, että pitää muistaa tarkastaa kaula-aukon materiaali paitaa ostettaessa. Uudessa Lindex nappipaidassa oli onneksi resori kaula-aukossa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram