Kävimme loppiaisen kunniaksi Eppusen kanssa pienellä shoppailureissulla.

Poika halusi ottaa mukaansa Tuomas Veturin omassa pienessä kassissaan. Suuria alelöytöjä emme erään keltaisen linnun lisäksi tehneet, mutta ostimme jätskit, kävimme ihailemassa vielä viimeisen kerran pientä jouluikkunaa, silittämässä joulupukin kylän bambia ja sanomassa heipat joulupupuille. Hei, hei joulu, nähdään taas vuoden päästä!

Tervetuloa kevät!

beanie: KIDSCASE / l-s t-shirt: BABY GAP / jacket: FINGER IN THE NOSE / jeans: MINI RODINI / shoes: UGG / gloves: POLARN O. PYRET

Kommentit (7)

Eppusen kaapilla

Niin se tuntuu olevan!:) Sitten vaan pitää olla tarkkana, ettei mitään häviä kun pikkumies tykkäsi nytkin heilua tuon kassin kanssa sinne tänne. :D

Nanna

Meillekin pitäs vissiin joku kassi hankkia kun milloin mikäkin leluarmeija pääsee mukaan. Yksi pikkuauto, juna tms. menee vielä käsissä mutta kolme tai kuusi alkaa olemaan jo mahdoton hallittava pienissä käsissä ja sittenhän konttaillaan pitkin kauppojen lattiaa niitä etsien. Säästyypähän rahat kun lattianrajasta ei mitään niin mielenkiintoista löydy ;)

Eppusen kaapilla

:D Hehee, toihan on jo ihan hyvä vinkki, miten voi säästyä shoppailulta. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram