Olen jo pari päivää vellonut kummallisessa syysmasennuksessa ja tylsistymisessä. Ehkä se on tämä vähenevä valon määrä ja liiasta valvomisesta johtuva väsähdys, joka saa mielen jotenkin apeaksi. Meillä on nyt lähiaikoina nukuttu jostain syystä aika huonosti ja yöheräily selvästi verottaa sitä jaksamista. Monena aamuna olenkin herännyt molemmat lapset kainalossa, itse sitten huonosti nukkuneena.

Onneksi tiedossa oli jotain hauskaa, joka todellakin sitten piristi. Meille tuli joukko kavereita viettämään iltaa me&i kutsujen, glögin, pipareiden, torttujen ja muiden herkkujen parissa. Mukana olivat Islan molemmat kummit sekä mahtavia tyyppejä ihan tästä meidän naapurista. Täytyy myös tässä samalla kehaista, että meillä on varmaan maailman parhaat naapurit, josta löytyy samanhenkistä seuraa niin äidille kuin lapsillekin. Aloitimme illan kuulumisten vaihtamisella ja pienellä herkuttelulla. Sitten ihana Karoliina (jonka myös satun tuntemaan) esitteli me&i:n malliston. Tämän jälkeen pääsimmekin sovittelemaan itse vaatteita. Mikäs sen hauskempaa! Oli tosi mukavaa, kun myyjä oli tuttu ja kutsujen fiilis oli tosi rento sekä iloinen. 

Innostuin itsekin tilaamaan muutamia juttuja, vaikka meiltä löytyykin jo useita näistä syksyn malliston ihanuuksista. Tilaukseen lähtivät siis toiset farkut, Second skin jeans. Minulla on nämä samat farkut jo sinisenä ja ne ovat valehtelematta parhaat farkut, jotka omistan. Nuo siniset farkut ovat melkein joka päivä jalassa, ja kun huomasin, että niitä saa myös mustina, oli toiset pakko laittaa tilaukseen. Nämä farkut eivät lörpähdä käytössä, mutta ovat silti ihanan pehmeät ja mukavat jalassa.

Farkkujen kaveriksi tilasin vielä valkoisen pilkkupuseron, jonka hankkimista olen pohtinut jo pitkään. Olen yleensä mustien paitojen kaveri, mutta tätä voi käyttää hyvin tummien neuletakkien alla. Paita oli sovittaessa vielä niin mukava ja kiva päällä, että uskon tälle tulevan paljon käyttöä. Mitoituksesta sen verran, että minusta sekä nuo Second skin farkut että tämä Dots blouse vastaavat hyvin kokoaan.

Tarkoitukseni oli tällä kertaa tilata vain itselleni vaatteita, mutta hetken mielijohteesta tilasin vielä Islalle pinkin ponipaidan. Islan kummitädin tytöllä sattui olemaan tuo sama paita päällä täällä meillä, ja kysäisin Islalta, mitä hän tykkää ponipaidasta. "Tuon heppapaidan tahdon!" sanoi Isla. Arvasinkin, että pinkki paita poneilla olisi juuri sellainen mistä Isla tykkää. tällaisia juttuja siis tuli tilattua tällä kertaa.

Vinkkinä vielä tähän loppuun, että me&i rekrytoi nyt uusia myyjiä joukkoonsa. Jos olet kiinnostunut myyjän työstä ja mainitset hakemuksessasi tai haastattelussa, että olet lukenut tästä blogistani, saat mahdollisen mallistotilauksen yhteydessä mallistolaukun kaupanpäälle. Tästä kannattaa myös vinkata kavereille, jos tiedät että joku on aikeissa alkaa me& i myyjäksi, koska tuo laukku on tosi hyvä malliston kuljetuksessa. Ja jos joku nyt kiinnostui me&i myyjän työstä, kannattaa tsekata me&i:n sivuilta enemmän. 


 

Kommentit (6)

nannaonni

Kuulostaapa ihanan piristävälle illalle! Mä oon huomannut heti ilmojen viiletessä ja auringon kadotessa väsymyksen oikein vyöryvän päälle. No onhan meillä tässä jo pitkään valvottukin, mutta piristykseksi taidan kohta vihdoin päästä edes ostamaan vaatetta taas ihan itsellenikin imetyksen ollessa loppusuoralla :D

tinka

Hetkittäin meinaa täälläkin iskeä väsy,  silloin kun tytttö käy päikkäreille se yleensä puskee päälle, mutta tällä viikolla parhaiten olen häätänyt sen lähtemällä ulos pihahommiin! Juha Tapio hoilottamaan korvaan vielä niin jo piristyy!

ihmejatavis.blogspot.fi

mummukki

Minuakin on hieman masentanut, paitsi pikku-ukko ja pappa jotka ovat niin ihania silloinkin kun ei aina ole mukavaa. Mutta tänään meillä on kunnon kalansavustukset ja saamme siikaa ja lohta, lohet on pappa fileoinut ja minä, öhm, olen nyppinyt kaikella kokemuksellani ruodot, melkein kaikki sain. Jotain hyvää oli olla kalatehtaissa töissä vaikka työkaverit ei olleet aina niin ihmismäisiä. Jo vain, teillä oli kiva naisten ilta ja toivotaan, että tänään alkaa olemaan jo valoisampaa ilmaakin, hyvää viikonloppua teille ja lukijoille.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Se on varmaan tämä vähenevä valo, joka saa mielenkin harmaaksi välillä. Onneksi nyt on ollut aurinkoisia päiviä ja olen koittanut olla ulkona niin paljon kuin mahdollista. 
Teillä onkin siellä varsinaiset herkuttelut, oijoi! Mitä herkkuja! :) Aurinkoa teidän viikonloppuun! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram