Bobo Choses SS15

Koitin tässä tammikuun aikana hyödyntää mahdollisimman paljon alennusmyyntejä, kun etsin lapsille kevät- ja kesävaatteita. Uudet mallistot kuitenkin houkuttavat jo kovasti, vaikka lumi on vielä maassa, ja aleostokset ovat jääneet kovin vähälle. Uusi Bobo Choses mallistokin ilmestyi, ja mielenkiinnolla odotin, millainen mallisto olisi kun pääsuunnittelija on vaihtunut. Kieltämättä olin hieman pettynyt, kun näin ensimmäisiä sneak peek kuvia mallistosta. Kyllä suunnittelijan kädenjälki ja tietty fiilis vaan näkyy aina mallistossa. Mutta kun mallisto ilmestyi ja näin vaatteita ihan oikeasti sekä muita kuvia vaatteista lasten päällä, mieleni vähän muuttui ja sieltä löytyikin joitain suosikkeja, mitä tilasin meille. Ehkä vika olikin niissä mallistokuvissa, jotka olivat vähän tylsiä aiempiin verrattuna (?). 

Jouduin tilaamaan noita Bobon vaatteita useammasta eri nettikaupasta, mutta viimeisempänä tein tilauksen Stylepitiin, jossa mallisto julkaistiin viimeisten joukossa. Sieltä meille kotiutuikin mm. pojalle pari paitaa ja shortsit. Eppu on kasvanut ihan älyttömästi vuoden aikana ja oli vähän hankala tietää, mitä kokoa ottaisin. Niinpä valitsin pitkähihaisen koossa 6-7 ja lyhythihaiset koossa 4-5, samoin shortsit. Veikkaukset menivät oikein onneksi ja kaikki olivat sopivia.

Kevät- ja kesävaatteille onkin nyt ehkä suurin tarve, koska poika on kasvanut yli monista viime vuotisista vaatteista. Vinkkinä, jos joku on noita Boboja vielä ostamassa, että ainakin tuo pitkähihainen silmäpaita oli kovin lyhyttä ja leveää mallia ja siitä 106cm pitkälle tuo koko 6-7 oli ihan passeli. Tässä vielä pari kuvaa meidän ostoksista. (Lisää tytön Boboja luvassa myöhemmin). Tuolta Stylepitistakin alkaa vähitellen olla Bobot lopussa, mutta joitakin malleja ja kokoja on vielä jäljellä. Kannattaa siis kurkata, nyt kun luvassa on vielä alekoodi sinne.

Ja sitten vielä se lupaamaani alekoodi. Sain Cuponationin kautta teille blogini lukijoille -15% alekoodin tuonne Stylepitiin, jossa noita Boboja sekä muistakin kivoja merkkejä löytyy (mm. Mini Rodini, I dig denim, Molo kids, Hummel yms.). Alennuksen saa, kun tilaa vähintää 60 eurolla ja se käy normaalihintaisiin vaatteisiin. Koodi löytyy täältä ja se on voimassa tammikuun loppuun asti. Tuolta samalta sivustolta löytyy alekoodeja myös mm. Ellokselle, Lekmerille, Crocsille, Zalandolle, Nellylle ja Booztille, joten kannattaa tsekata sivusto ennen kuin tilaa jostain verkkokaupasta. Stylepitissa näkyy olevan muuten ilmaiset postarit, jos tilauksen arvo on yli 59€ , joten jos omat ostokset ei täyty ja haluaa sekä ilmaiset postarit että alekoodin käyttöön, kannattaa tehdä vaikka kimppatilaus kaverin kanssa. Niin ja lopuksi vielä piti mainita, että Mini Rodinin kevätmallisto ilmestyy 29.1. En tiedä, missä vaiheessa uudet Rodinit ehtivät myyntiin Stylepitissa, mutta kannattaa tarkkailla, jos ne tulevat tammikuun loppuun mennessä sinne, koska silloin tämä alekoodi pitäisi käydä myös niihin. :)

Alekoodi yhteistyössä Cuponation.

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä nämät ovat vielä toistaiseksi jääneet kauppoihin, kun olen jäänyt liian kauaksi aikaa pähkäilemään kokoja ja kaikki kivat on jo sitten loppuneet. Poikani on ilmeisesti aika lailla Epun kanssa saman ikäinen, pian 4,5 v, mutta pituuutta on jo ainakin 115 cm eli näiden kuvien perusteella tuo 6-7 kokokin saattaisi olla pieni?

Oliviah

 

Vierailija

miten saat lapsesi pitmään noita vaatteita? meidän pallerot haluaa vain samanlaisia vaatteita kuin kavereilla päiväkodissa=tyttöjen ja poikien värejä ja tyypillisi kuvia. jos jotain erikoisempaa yrittää ehdottaa, eivät suostu.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Oliviah: No mullakin kävi muutaman jutun kanssa niin ja jäin sitten ilman. :( Toivottavasti tulee kuitenkin jotain täydennyksiä niin kuin syksyllä. Ainakin muistaakseni Bobon oma kauppa täydensi jossain vaiheessa ihan reilustikin. :) 
Teillä on tosiaan aika pitkä poika, melkein 10cm pidempi. En nyt äkkiseltään osaa sanoa, olisiko tuo 6-7 millainen (luulisin kyllä että se kyllä teille riittäisi), mutta tuosta pitkähihaisesta silmäpaidasta se varmaan olisi lyhyehkö, koska tuo koko oli juuri Epulle sopiva ja paidan malli lyhyt ja leveä.
Lyhythihaiset T-paidat oli sitten reilumpia ja polvihousuissa/shortseissa ei ole niin tarkkaa kun se pituus on puoleen sääreen (ja niitä en ole vielä saanut yhtään kotiin). :) Sitten kyllä jos hän on tosi hoikka niin varmasti riittää 6-7 housuista ehkä jopa 4-5(?). Mun mielestä myös swetaritakki, jonka Islalle ostin oli reiluhkompaa kuin esim. syksyllä. :) 

Vierailija 2: Ehkä mun oma outo maku on tarttunut lapsiinkin. :-D Tai no 1-vuotias ei paljon välitä kunhan ei ole kuuma tai palella, ja poika kyllä tykkää ihan noista. Kavereillakin kyllä on samoja, ainakin osalla. Mä kyllä usein kysyn pojalta ennen kuin ostan, että käykö joku juttu niin ei tule hirveästi huteja. 4-vuotiaat osaa olla jo aika kriittisiä. :) Mutta kyllähän meiltä löytyy myös näitä perinteisiä kuten Turtles -huppari (näkynyt täällä blogissakin) ja jos poika haluaa jonain päivänä pukeutua vaikka rakkaaseen Star Wars -pukuun, niin siitä vaan, en halua rajottaa. :) Tyttöjen ja poikien väreistä mä en tiedä yhtikäs mitään. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram