Tässä pieni asupostaus viime viikolta. Juuri kun pääsin sanomasta, että eihän täällä enää mitään talvea ole, taivaalta satoi jättimäiset kasat lunta pihaan. Ei sitä kohta enää tiedä onko talvi, kevät vai syksy. Lämpimimpinä päivinä olen kaivanut tytölle Mini Rodinin vanhemman kevättoppapuvun haalariksi ja sitten näinä talvipäivinä mennään kunnon talvihaalarissa. 

Sisällä sitten on viihdytty pääasiassa jossain mekossa ja sukkahousuissa, mutta aika usein kyllä pidetään myös paitoja tai bodeja leggareiden kanssa. Nyt taitaa pian tulla se vaihe, että bodyt vaihtuvat puseroihin. Mutta kyllä tuo sukkahousut + mekko -yhdistelmä on vaan ihanan helppo.

Ostin tytölle myös uuden talvihatun Fredriksonilta. Meillä on molemmilla lapsilla tuollaiset Tupsuliinit mustavalkoisina, mutta kun näin tämän pilkullisen hatun kaupassa, en voinut vastustaa kiusausta. Kun Eppu näki siskon pilkkuhatun, hän ilmoitti haluavansa samanlaisen. Välillä on kyllä muutkin pipot käytössä, mutta eniten meillä on tänä syksynä ja talvena käytetty noita Tupsuliini -hattuja. Ne peittävät hyvin korvat ja lapset tuntuvat tykkäävän niistä. 

Kommentit (6)

Vierailija

Aivan ihania asuja kaikki! Huomio kiinnittyi silti noihin nukenrattaisiin, kun mulla taisi olla samat lapsuudessani 80-luvulla :D

Vierailija

Täällä eräs pienimies lähettelee kovasti Islalle lentosuukkoja! Tai oikeastaan yrittää kiivetä kieli pitkällään näytön luokse.

 Meillä tyttöä ei ole paljon eilisaamun jälkeen sisällä näkynyt. Hiihtämään on ollut pakko päästä nyt kun lunta on vaikka valittelikin jo äsken hieman poskiaan.

-Nanna

Vierailija

Toi Marimekon mekko on aivan ihana! :-) sopii melkein jokaisen asusteen ja värin kanssa! 

Ihana huone ja ihana miffy! 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1 / 5: No sieltähän nämäkin ovat peräisin, omat rakkaat nukenvaunut. :D

Vierailija 2/5: Voi kiitos! :)

Nanna 3/5: Suukkoja takaisin! <3 Voi teillä on innokas hiihtäjä siellä! :) Täällä taas mittari nollassa, ja odotan lumen sulamista.. ;) 

Vierailija 4/5: Kiitos! <3 Miffy on ihan Islan suosikki! :D Ollaan kyllä tykätty siitä!

Vierailja 5/5: Kiitos, kiitos! :) Ja lamppu on kyllä tykätty! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram