Miten te vietitte juhannusta? Meidän perhe suuntasi maalaismaisemiin perjantaina, ja voi että oli mahtava ilma. Istuimme terassilla, herkuttelimme ruoalla ja nautimme ihanasta auringonpaisteesta. Pojalla oli leikkiseuraa ja aika kului nopeasti. Juuri tällaista rentoutumista kaipasinkin, että jaksaa vielä viimeisen viikon rutistuksen ennen kesäloman alkua. Kohta alkaa loma, ihanaa!

Pitää myös vähän mainostaa pojalla kuvissa olevia Lindexin shortseja, jotka ostin muutama viikko sitten. Ne ovat todella mukavat ja pehmeät puuvillashortsit, joissa on vähän kulutuspesua. Hintakaan ei päätä kuimannut, joten ovat aika hyvä löytö kesäksi. Näissä shortseissa on myös säädettävä vyötärö, joka meillä pitää aina olla, jotta housut pysyvät jalassa. Oikein hyvät shortsit siis. Raidallinen toppi on Beau Loves -merkin ja ostettu Lilla Companysta aiemmin keväällä.

Ja lopuksi vielä Lamaze -arvonnan voittaja on arvottu, ja arvonnan voitti Minna M. ja olen laittanut Minnalle meiliä voitosta. Uusi hauska arvonta on tulossa pian, pysykää siis linjoilla! :)

XXX

Kommentit (1)

Vierailija

Kivoja kuvia! Ja toi leivos on liian herkullisen näköinen, kun yritän taas vähentää sokereita :D

 

-Titti / Tittin elämää

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram