Mini Rodini , Polarn O. Pyret mekko







Tässä pitkästä aikaa lasten "päivän asut" postaus. Kävimme lasten kanssa vielä lauantaina Messukeskuksessa katsastamassa PetExpon ja Model Expon. Ja tietysti pistäydyimme vielä Lapsimessuillakin. Isla sai messuille päällensä ihkauuden mekon, jonka ostin perjantaina Polarn o. Pyretiltä. Mustavalkoiset kissat ovat kyllä ihania! Vinkkinä sanottakoon, että tuo mekko on vähän pientä kokoa, ja jouduin vaihtamaan koon 86cm seuraavaan, koska hihat olivat vähän lyhyet tuossa edellisessä koossa ja vyötärökin nousi liian korkealle.

Epulla oli päällään Mini Rodinin klassikko karhupaita, saman merkin farkut ja New Balancen tennarit. Päässä oli Mini & Maximus lippis. Takkina oli tuo Mini Rodinin vanhempi musta tikkivuorinen Pico. Onneksi se mahtuu vielä, en nimittäin tiedä tekeekö Rodini enää noita Picoja paksumpina. 

Kommentit (6)

Vierailija

Multa on menny ihan ohi tuo Po.pin kisumekko, pakko saada meidän Islallekkin, mulle saa myytyä mitä vaan missä on kissoja. :)

Toivottavasti noita olisi vielä meidän liikkeessä kun pääsen siellä käymään seuraavan kerran, pitäisi käydä molemmille sovittamassa toiset välikausirukkaset myöskin.

 

-Meeri / Murulit

Vierailija

Mua harmittaa kans että paksuja pico ei myydä. Olis tosi käytännöllinen. Joskus kirppareilla myynnissä mut hinnat on niin pilvissä ettei budjetti anna myöten :)

Titti

Vierailija

Mua harmittaa kans että paksuja pico ei myydä. Olis tosi käytännöllinen. Joskus kirppareilla myynnissä mut hinnat on niin pilvissä ettei budjetti anna myöten :)

Titti

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Meeri: Suosittelen lämpimästi! :) Mutta kannattaa sovittaa jos vaan voit, koska mulle toi koko oli vähän yllätys, kun monista muista Popin mekoista menee vielä 80 ja 86 koot. :) Eiköhän noita vielä ole kun juuri vasta tulivat. 

Titti: No sepä se! :) Mekin ollaan tätä nyt käytetty koko kevät ja viime syksy! Toivottavasti mahtuu vielä syksyllä, sillä ohuemmalla ei kyllä tarkene niin pitkälle syksyyn. :-/ Eikä myöskään huvita maksaa ihan älyttömästi käytetystä. :P

Vierailija

Ihana tuo kissamekko, mutta onkohan vähän turhan iso tytölle? Näyttää hukkuvan siihen. Onko tuo reilumpi malli?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram