Olin viime viikonloppuna Little Copenhagenin järjestämässä muotinäytöksessä Korjaamolla Töölössä, jossa pääsin näkemään uusia kevään ja kesän mallistoja. Mukana oli myös Little Copenhagenin tiloissa toimiva lasten kenkäkauppa Minimono, josta näytöksen kengät olivat.
Lavalle asteli toinen toistaan söpömpiä pikku malleja päällään vaatteita Tumble 'N Dry, Billieblush, Wheat, ebbe sekä Beibamboo merkeiltä. Myös Little Copenhagenin omaa mallistoa esiteltiin näytöksessä.

Little Copenhagen on lastenvaatekauppa Helsingin Museokadulla, ja siellä on lastenvaatteiden sekä kenkien lisäksi tarjolla myös lasten pienlahja- ja sisustustavaraa. Liikkeessä toimii myös varsin kattava lasten second hand kauppa, jota ainakin minun ystäväni ovat kovasti kehuneet.

Catwalkilla nähtiin ihania kesävaatteita, mutta parasta olivat kyllä pienet ja reippaat mallit. Mukana oli myös ihan pieni vauva, joka varasti koko shown söpöllä hymyllään. Tässä vielä kuvia kevään ja kesän muodista. Mitäs tykkäätte?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram